Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Susan Sarandon kipróbálná magát a pornóiparban

  • TV GO
  • 2016. 05. 23., 05:45
  • Akkor és most

Karrierváltást fontolgat a Thelma és Louise és a Ments meg, Uram! sztárja. Vajon a kamera melyik oldalára állna a 69 éves színésznő?

Visszavonulva a filmszínészettől, élete nyolcvanas éveiben Sarandon azt tervezi, női szemszögből ábrázolt felnőttfilmeket fog rendezni. Elsőre kicsit meredeknek tűnő ötletét a sztár a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon osztotta meg az újságírókkal, akiknek azt is bevallotta, hogy azért addig még alaposabban is bele kell ásnia magát a témába, mert sajnos nem látott túl sok pornófilmet.

Susan Sarandon a napokban a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon (Forrás: Ekaterina Chesnokova / Sputnik / AFP)

„Még nem láttam elég pornót ahhoz, hogy tudjam, mik a fő problémák. De úgy gondolom, a legtöbb pornográf alkotás brutális, és egyáltalán nem úgy tűnik, mintha a női élvezné benne az épp zajló dolgokat. Ezért mondom, hogy ha már nem akarok többé filmezni, szívesen csinálnék női szemszögből megvalósított pornófilmeket” – mondta a színésznő.

Az igazsághoz egyébként hozzátartozik, hogy Sarandonnak azért egy minimális tapasztalata mégiscsak van a felnőtteknek szóló képsorok rendezésében, hiszen annak idején beleszólhatott Az éhség című 1983-as erotikus horror egyik szexjelenetébe, amelyben az általa megformált figura összemaszatolt fehér pólóját levetve szexuális tevékenységbe kezd a Catherine Deneuve alakította vámpírnővel.

„Az volt Tony Scott első nagyjátékfilmje, és szerencsére kicsit belenyúlhattam a forgatókönyvbe. Először is, miért írták úgy, hogy a sztori szerint részeg vagyok? Ez most komoly? Részegnek kell lennem ahhoz, hogy ágyba bújjak egy olyan nővel, mint Catherine Deneuve? Nem hiszem."

"Hát nem sokkal izgalmasabb az egész, ha teljesen önkéntes? Mindenki tudja, mi zajlik közben, de ami igazán érdekessé tesz egy szexuális aktust, az az, hogy hogyan történnek meg az első érintések, az első csók és így tovább. Az éhség-ben Tony megengedte, hogy elsüssem ezt az ötletemet a pólóval, majd a csókkal. Az ilyen pillanatokat érdemes megörökíteni” – érvelt Sarandon a sajtóbeszélgetésen, és ahogy azt a fenti videóban is láthatjuk, abszolút igaza van.

SUSAN SARANDON FILMJEI A TV GO-N:

- A nagy nap
- Végzetes hazugságok
- Visszavonuló
- Elah völgyében
- A hallgatás szabálya

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Ben Gabbe / Getty Images North America / AFP és Erick Garin / Citizenside / AFP

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)