Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek a nőkről - nem csak férfiaknak 3.

  • TV GO
  • 2019. 03. 08., 08:10

A nők hihetetlenül sokszínűek. Újra filmeken keresztül ünnepeljük a Nőnapot (hátha férfiként így egyszer megértjük Őket).

  • Nő, feleség, üzletvezető – és leendő anya (Mamma Mia! Sose hagyjuk abba – 2018)
  • Ő, a klasszikus szerelem mintaképe (A kék lagúna - 1980)
  • Nők, a féltékenyek (Mi történt az éjjel? - 2014)
  • A végtelenségig bizonytalan és már-már betegesen ragaszkodó (Szerelmes SMS – 2016)
  • Partner minden minőségben (Micsoda nő - 1990)

Nő, feleség, üzletvezető – és leendő anya (Mamma Mia! Sose hagyjuk abba – 2018)

Egyszer minden (kis)lányból igazi nő válik, álmai, tervei lesznek, majd az élet ezeket mind-mind úgy rendezi, ahogy Ő maga áll hozzá. Így volt ezzel anno Donna is, és ezekre ébred rá most lánya, Sophie is. Ám ezek a ráeszmélések sokszor fájdalmasak, keserédesek tudnak lenni, ám ha ezeken túl tudunk lendülni, akkor a világ a lábunk előtt fog heverni és nem lesznek akadályok, melyek megállíthatnak!

Ő, a klasszikus szerelem mintaképe (A kék lagúna - 1980)

Talán kevés olyan szerelmes filmet emlegetnek fel még lassan negyven év után is, mint amilyen A kék lagúna – és annak fiatal szerelmespárja. Talán nem is kell ennél többet hozzáfűzni, hiszen ebben a filmben minden olyan őszinte, természetes, gyermeki – és talán még egy ideig ártatlannak is mondható.

Nők, a féltékenyek (Mi történt az éjjel? - 2014)

Igen, pontosan: nem gépeltük félre. Szóval vannak azok az esetek, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy mások boldogságát csírájában kicsinálják – pedig ha jobban belegondolnának, akkor saját maguk is olyanok, akik hasonló – vagy még durvább – kalandokba is bele tudnak mászni. Ez a film tökéletes a „bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű” tipikus esetét mutatja be – egy fenomenális vígjáték keretén belül.

A végtelenségig bizonytalan és már-már betegesen ragaszkodó (Szerelmes SMS – 2016)

Vannak dolgok, emberek, melyeket/akiket ha kell, el kell engednünk: tovább kell lépnünk. Clara viszont nem tudja elengedni fiatalon elhunyt szerelmét, vigaszt is csak abban talál, hogy SMS-eket küld elhunyt barátjának telefonszámára – amit már más használ. A szám új tulajdonosát, az érzékeny lelkű Markot nem hagyják nyugodni a felkavaró, szerelmes üzenetek – és ennek tetejében Ő is csak vergődik saját, elfuserált kapcsolatában.

Partner minden minőségben (Micsoda nő - 1990)

Vannak olyan nők az ember életében, akik egy szempillantás alatt megváltoztatják egy férfi – majd saját maguk – életét is, és mindezt úgy, hogy észre sem veszik nagyon sokáig, hogy mibe is csöppentek valójában. Valahogy ez történik meg a szívtelen, kőkemény Edward és az utcalányként szerencsét próbáló Vivian között is – és ebből mindketten csak annyit vesznek észre, hogy életük fenekestől fordul fel…

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TV GO

Filmek Neked!

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2018)

A kék lagúna

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1980)

Mi történt az éjjel (2014)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték - (2014)

Szerelmes SMS (feliratos)

Színes, feliratos, német vígjáték (2016)