Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szuperhőscunami a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2019. 03. 09., 20:41

Másfél hónap van hátra addig, hogy egy mindent eldöntő gigacsata második felvonásában csapjanak össze a Bosszúállók Thanosszal, és ismét kivakarják a világot a slamasztikából. Ha addig felfrissítenéd az emlékeidet Marvel-ügyben, a TV GO a segítségedre siet!

Április 25-én mutatják be idehaza a Bosszúállók: Végjátékot, ami epikus lezárása lesz a Marvel-filmek harmadik fázisának, sőt, talán az sem túlzás, hogy egy korszak zárul majd le. Attól persze senkinek nem kell félnie, hogy Marvel-filmek nélkül maradunk, hiszen már júliusban jön is a Pókember: Idegenben, ráadásul már biztosan folytatódik a Fekete Párduc, a Doctor Strange, és A galaxis őrzői is, a Fekete Özvegy pedig végre megkapja saját előzményfilmjét.

A Bosszúállók sorsa egyelőre egy jó vaskos kérdőjel mögött rejtőzik, hisz a Végjátékot tényleg lezárásnak szánják, bár egy ilyen jól tejelő brigádot értelemszerűen igen nehéz elengedni, az viszont biztosnak látszik, hogy egy időre jegelik a témát. A Disney-nél állítólag egy teljesen új franchise-ban gondolkodnak, amelyre a legnagyobb esélyes talán a The Eternals-képregények szuperhősbandája. Ráadásul szépen át is lehetne kötni, a Bosszúállók legrosszabb rémálma, Thanos ugyanis maga is Eternals-tag, így nem lennénk meglepődve, ha a Végjáték stáblista utáni jelenetében ilyesmire utalgatnának.

Ez azonban még mind a jövő zenéje, hisz a mozi küszöbén már ott toporog a legnagyobb szuperhősháború amit valaha láthattunk, amire érdemes felkészülni. Mikor máskor lenne időszerűbb egy Marvel-maraton ha nem most, a finálé előtt, hogy tényleg hézagok nélkül állhasson össze a kép? Ebben segít a TV GO egy sor Marvel-filmmel, hogy időben elkezdhesd a ráhangolódást.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: Comic Vine; Disney

Filmek Neked!

A Vasember

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2008)

Vasember 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2010)

Vasember 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai sci-fi (2013)

Bosszúállók

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2012)