Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Sorozatokban is nagyszerűek! 1.

  • TV GO
  • 2019. 03. 10., 06:54

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Talán Te is tudtad, hogy a világ legnagyobb animációs vállalata nem csupán egészestés animációs filmeket gyárt, hanem kedvencein kalandjait sorozatok formájában is nyomon követhetjük. Kétrészes válogatásunkban ezek közül hozunk el Nektek egy-kettőt, amit – ha megtetszik – akár a TV GO-n keresztül is megnézhettek.

Miki egér játszótere

Micky, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy és Donald kacsa is feltűnik abban a Disney-sorozatban, amelynek főszereplője mindannyiunk kedvenc egere, Miki egér. Hatukkal rengeteg izgalmas és vidám kalandban lehet részünk, melynek helyszíne a kicsit szokatlan, ám különleges, egérformájú Mickey-ház. 26 résznyi móka és kacagás a TV GO-n!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

Nem csak azoknak van jó hírünk, akik szeretik a francia fővárost: Párizsban két kivételes tehetségű középiskolás történetét mutatja be a Miraculous című sorozat. Marinette és Adrien amellett, hogy nem mindennapi kamaszok, akik a szerelem fővárosában élnek és tanulnak, bizony sok kihívással is kell szembenézniük. A tiniszerelmeseknek újra és újra be kell vetniük szupererejüket azért, hogy a gonosz lényeket – akiket Akumának hívnak – el kell kapniuk, megmentve ezzel a helyi lakosságot. Ha sikerül nekik, kalandjaik végeztével szuperhősökké válhatnak: a középiskolás tinilány Marinette-ből Katicabogár, osztálytársa és szerelme, Adrien pedig Fekete Macskává változhat a TV GO-n is megtalálható 21 rész alatt.

Tartsatok Velünk ezen a héten is: kezdjetek új sorozatba Velünk a TV GO-n, vagy olvassátok további cikkjeinket a Disney-mesedélután sorozatban.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)