Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Most már biztosan jön a Démonok között 3.

  • TV GO
  • 2019. 03. 08., 16:15

Tud valaki említeni egy horrorfranchise-t, melynek első három része nagyjából ugyanolyan magas színvonalat képviselt? Nos, most talán lesz rá példa a filmtörténetben, de azért jó okunk van szkeptikusnak lenni.

Immár hivatalosan is megerősítették, hogy idén nyáron elkezdődik a Démonok között 3. folytatása, melynek első két része magasan kiemelkedett a 2010-es évek horrorfelhozatalából. Némi aggodalomra adhat okot azonban, hogy ez utóbbiak rendezője, James Wan ezúttal csak producerként lesz jelen, a direktori munkálatokat a viszonylag ismeretlen Michael Chaves végzi. A sztori ezúttal is a paranormális eseteket kutató Warren házaspár egyik valós történetén alapul: 1981-ben a Glatzel család felkereste Warrenéket, hogy végezzenek démonűzést 11 éves fiukon, Daviden. A szertartáson jelen volt egy bizonyos Arne Cheyenne Johnson is, aki pár nappal később megölte a főbérlőjét.

Johnson azt állította, a Davidból távozó démon megszállta őt, és ennek hatására cselekedett. Mellesleg Johnson volt az első az amerikai kriminológia történetében, aki a bíróságon állítólagos megszállottságával próbált védekezni. A Démonok között 3 forgatása június 3-án veszi kezdetét Atlantában, azt egyelőre nem tudni, hogy ezzel a résszel véget érnek-e a Warren házaspár esetei. (Aligha hisszük, ugyanis a Démonok között 1-2 sztorijára eddig három spin-off – történetesen az Annabelle 1-2 és Az apáca – épült.) A direktor Michael Chaves idén egy másik horrorral is jelentkezik, a The Curse Of La Llorona (mely magyar fordításban sajnos a Gyászoló asszony átka címet kapta) április 18-án debütál a hazai mozikban.

Illusztráció: Warner

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)