Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tom Cruise tizenegy éve vesztette el az eszét

  • TV GO
  • 2016. 05. 25., 05:35
  • Akkor és most

A napokban múlt tizenegy éve, hogy a világsztár meglehetősen szokatlan módon deklarálta akkori barátnőjéhez, későbbi feleségéhez, jelenlegi exnejéhez, Katie Holmeshoz fűződő érzelmeit – és ez még csak a jéghegy csúcsa volt.

Tom Cruise nyilvános megbolondulását a nevezetes kanapés esethez szokás kötni, amikor a színész 2005. május 23-án a The Oprah Winfrey Show-ban járt, hogy promotálja legújabb filmjét, a Világok harcá-t. Aztán a szó valahogy Cruise magánéletére terelődött, aki egy váratlan csavarral a kanapéra ugorva jelentette ki az egybegyűltek előtt, hogy mennyire szerelmes barátnőjébe, Katie Holmesba. „Teljesen elment az esze, totál kész van. Ezt a fiút elvesztettük” – kommentálta az eseményeket a műsorvezetőnő.

És mennyire igaza volt, hiszen akkor kezdődött a sztár nyilvános szellemi ámokfutása, amitől radikálisan megváltozott a világ róla alkotott képe. Cruise ugyan a mai napig világsztárnak számít, mindenki ismeri a nevét – ugyanakkor most már mindig hozzátesszük (legalábbis gondolatban), hogy nemcsak színész, hanem a szcientológiai egyház első számú támogatója és szószólója.

Még ugyanebben az évben történt, hogy a sztár nyilvánosan kritizálta Brooke Shieldset, amikor a színésznő bevallotta, hogy szülés utáni depressziója tüneteinek enyhítésére antidepresszánst szedett. Hamarosan pedig a The Today Show műsorvezetőjével, Matt Lauerrel keveredett vitába: Cruise nemes egyszerűséggel a pszichiátria egész tudományának létjogosultságát vitatta.

2012-ben a színész és Katie Holmes románcának vége szakadt: augusztusban hivatalosan is elváltak a Dawson és a haverok sztárjával, kislánya, a jelenleg tízéves Suri édesanyjával. A saját kezűleg elkövetett karaktergyilkosság következő lépéseként pedig Cruise összeveszett Leah Reminivel, a Férjek gyöngye című sorozatból ismert színésznővel, aki a szcientológiai egyház egykori tagjaként írt memoárjában nemcsak az egyház visszásságairól, hanem személyesen a színészről és családjáról is lerántotta a leplet.

Mindezeknek a történéseknek köszönhetően a Jerry Maguire sztárja mára sokkal inkább számít a szcientológia „papjának”, mint becsületes, mezei színésznek. Ezt az imidzset erősíti, hogy – mint arról nemrégiben beszámoltunk – Cruise hamarosan a floridai Clearwaterben szeretne letelepedni, ami a szcientológiai egyház központja.

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Gyilkos ösztön
- Escobar: Paradise Lost
- Stanfordi börtönkísérlet
- Önkívület

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Jung Yeon-Je / AFP

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)