Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Trónok harca szépsége bevállalna pár leszbikus jelenetet

  • TV GO
  • 2016. 05. 25., 05:55
  • Trónok harca

A Sansa Starkot alakító Sophie Turner szerint Joffrey-val és Ramsay-vel való kalandjait követően karaktere csalódott a férfiakban, és a színésznőnek egészen vad ötletei vannak arra vonatkozóan, milyen irányban kéne továbbszőni az idősebb Stark lány szerelmi életét.

A Trónok harca sosem volt a hagyományos szerelmespárok terepe, de a húszéves színésznő most még ehhez képest is kissé meredeket mondott. A sorozat sztárjaival, köztük Turnerrel az Entertainment Weekly készített egy nem teljesen komoly interjút, ahol a színésznő Sansa Starknak öltözve nyilatkozta le, hogy a lánynak már annyi rosszat kellett elszenvednie a férfiaktól, hogy mostantól inkább a nők között kéne keresgélnie. „Szerintem át kéne fordulnia a másik oldalra, hiszen nem igazán volt szerencséje a férfiakkal. És ha a Margaeryvel való viszonyát vesszük, talán vele kéne kezdenie” – mondta a színésznő.

Margaery és Sansa (Forrás: HBO)

Habár egy Sansa–Margaery szexjelenet minden bizonnyal rengeteg Trónok harca-rajongónak felvillanyozná a kedvét, Turner egyáltalán nem állt meg itt, és a leszbikus témát egybeszikráztatta kicsit a vérfertőzéssel, aminek ugye bőven előzménye a sorozat történetében – lásd Cersei és Jaime Lannister kapcsolatát.

Arya és Sansa (Forrás: HBO)

„Vagy mégis inkább Aryával kéne összejönnie – egyszerűen csak azért, mert szívesen látnám megtörténni. Nagyon bírnék egy szerelmi jelenetet Arya és Sansa között” – sokkolt nevetve a sztár. Mint azt minden rajongó tudja, Arya Stark Sansa kishúga, aki a sorozat cselekményének kezdetén még csak kilencéves volt, így könnyen lehet, hogy ezen a ponton még egy kis pedofília is befigyel, hiszen az ifjabb Stark lány a cselekmény szerint még nem érte el a nagykorúságot. Bár a Trónok harca világába eddig is minden meredek történés belefért, azért Turner egy kicsit még csiszolhatna az ötletein…

A TRÓNOK HARCA SZTÁRJAINAK FILMJEI A TV GO-N:

- Gyilkos gimi
- Az éhezők viadala – a kiválasztott I. rész
- Kémvadászok: a szolgálat kötelez
- Pompeji

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: HBO

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)