Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ez már az, amikor menthetetlenül minden(ki) a feje tetejére áll

  • TV GO
  • 2019. 03. 13., 06:29
  • A Tanár

Az még hagyján, hogy ideiglenesen “kiteszik” kedvenc tanárunk szűrét a Kőrösi Csomából, de hogy még Apu 2-ként is kihívások elé állítja az élet - ez az egész még neki is sok így egyszerre.

A 3.B-nek viszont nagyon gyorsan kell valaki, aki rendet tart: az osztályfőnöki pozíció önként jelentkezője nem más lesz, mint az előző epizódban bemutatkozó nyálgép tanársegédje lesz. Csak Márta úr nem tudja, hogy mire is vállalkozik; a kapcsolat nem lesz túl rózsás se első, se második blikkre, mert Ő inkább nekiesik az osztálynak, minthogy valami más, humánusabb megoldást keresne a kapcsolatfelvételre.

Mindeközben Szilárd (Nagy Ervin) Janóval (Miller Dávid) kínlódik, merthogy párjával, Bencével (László G. Attila) egy új projektbe kezdenek: Ugandában akarnak önkénteskedni, csak éppen az ott rájuk váró esetleges szankciókkal ők sem számolnak. Szilárdnak így is tele van a hócipője: először Janó anyja (Ullmann Mónika) jelenik meg, hogy beszéljen a sráccal, a Tanár úr estéjét pedig osztálya zaklatása teszi színessé a kényszerbuli előtt.

Forrás: RTL Magyarország

Apu 2 szó szerint meg van áldva a fiatalokkal, Ő azonban úgy dönt, hogy most az elsőnek az utazó palántáknak segít helyrerakni a dolgokat. Ez viszont nem azt jelenti, hogy sulibéli srácait veszni hagyja: mikor nagyon elharapódznak és “menthetetlenek” a dolgok Márta tanár úrral, Szilárd bizony közbelép...

Az, hogy sikerült-e lebeszélni az utazásról a fiatalokat, és hogy helyrekerülnek-e a dolgok az osztály körül, kiderül az RTL Klub heti sorozatának legutóbbi epizódjából. A héten utoljára csengetnek be - természetesen most sem lesz problémamentes a félév vége, amelyet

szombaton 20:00 órától az RTL Klubon láthattok.

A TANÁR - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ RTL KLUB SOROZATÁRÓL:
- Néha igencsak messze esik az alma a fájától
- „Ezek meg mit csinálnak?”
- „Aki nem bízik, az szarul jár”!
- Elég itt a meditá... a mediáció?!?
- Ha valami lángra gyúl, akkor az égni fog - rendesen...
- Kicsi a lakás, de egyre nagyobb a rakás, Tanár úr?
- „Ha egy álom szertefoszlik, az…”
- „Na, nézzük az új állatkertet”…
- Ezt az igazgatóhelyettest mi is megkeresnénk óra után…

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: RTL Magyarország

Kategóriák: A Tanár

Filmek Neked!

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)