Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Sorozatokban is nagyszerűek! 2.

  • TV GO
  • 2019. 03. 24., 06:53

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Talán Te is tudtad, hogy a világ legnagyobb animációs vállalata nem csupán egészestés animációs filmeket gyárt, hanem kedvencein kalandjait sorozatok formájában is nyomon követhetjük. Kétrészes válogatásunkban ezek közül hozunk el Nektek egy-kettőt, amit – ha megtetszik – akár a TV GO-n keresztül is megnézhettek.

Laborpatkányok

E heti sorozataink közül is az egyik a különleges képességekkel rendelkező fiatalok jegyében fog telni: talán kicsit futurisztikus a dolog, de a Laborpatkányok főszereplői – így Chase, Adam és Bree is – mind high-tech bionikus klónok sok-sok különleges képességgel felszerelve. A srácok négy évadon keresztül tartó kalandjai egy titkos, pincében üzemeltetett laborból indulnak ki, ahol őket kifejlesztették. A három kamaszszerű lényre a 14 éves Leo talál rá, akikkel gyorsan össze is barátkozik, majd ezt követően mind kilépnek a nagyvilágba, hogy ott folytassák életüket átlagos tinédzserként beilleszkedve. Az első évad a TVGO-n!

Vampirina

Pennsylvaniában is élnek bizony érdekes szerzetek: Erdélyből költözik ide családjával a kis, fiatal és aranyos vámpírlány, az új helyen ugyanis egy motelt nyitnak szülei szellemek, koboldok és más furcsa szerzetek számára. Bár kétévados kalandjai során sok-sok új barátra tesz szert, mégis a végére rá kell jönnie, hogy a zord világ kihívásaihoz legelőször magát kell megismernie, saját egyéniségét kell megtalálnia. Az első évad már a TVGO-n!

Tartsatok Velünk ezen a héten is: kezdjetek új sorozatba Velünk a TV GO-n, válogassatok Disney-filmtárunkból vagy olvassátok el további cikkjeinket a Disney-mesedélután sorozatban!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)