Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Sorozatokban is nagyszerűek! 3.

  • TV GO
  • 2019. 04. 07., 06:51

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Talán Te is tudtad, hogy a világ legnagyobb animációs vállalata nem csupán egészestés animációs filmeket gyárt, hanem kedvencein kalandjait sorozatok formájában is nyomon követhetjük. Kétrészes válogatásunkban ezek közül hozunk el Nektek egy-kettőt, amit – ha megtetszik – akár a TV GO-n keresztül is megnézhettek.

Pizsihősök

Három éjszakai kisbagoly a városban: mármint nem kell szó szerint a huhogókra gondolni, hiszen iskolás kölyökről van szó ebben a sorozatban. A 6 éves kicsik – Connor, Amaya és Greg – ugyanolyan gyerekek, mint bárki más. Csak éppen Ők éjjel is tevékenykednek: olyan kis szuperhősökről van szó, akiknek óriási az igazságérzetük, és ha gond van, azonnal a helyszínen teremnek – mindösszesen annyi kell, hogy éjjel legyen és elaludjon a város, hogy felvehessék gekkó-, macska- és bagolyjelmezüket.

Szófia hercegnő

Persze, azoknak is tartogatunk sok-sok kalandot, akik a klasszikus, Disney-hercegnős sorozatokat szeretik. Bár a történet átlagosnak tűnik, a kislánynak az átlagból hamar ki kell emelkednie: Szófiának meg kell tanulnia, mi számít értéknek a világban, magába kell szippantania sok-sok tudást ahhoz, hogy az udvarhoz csatlakozva valódi hercegnő lehessen. Ám ebben a történetben is van egy csavar: Szófia élete fenekestől fordul fel, amikor édesanyját feleségül veszi a Bűbáj Birodalom királya, II. Roland, akinek nem csupán mostohatestvéreivel kell összecsiszolódnia, hanem meg kell tanulnia azt is, hogyan viselkedik egy igazi úrihölgy.

Tartsatok Velünk ezen a héten is: kezdjetek új sorozatba Velünk a TV GO-n, válogassatok Disney-filmtárunkból vagy olvassátok el további cikkjeinket a Disney-mesedélután sorozatban!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)