Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hulla jó buli a Horror Parkban

  • TV GO
  • 2019. 03. 13., 17:16
  • Horror

Minden, ami halálfélelem és paranoia másfél órában!

Képzelj el egy fesztivált, ahol csontváz a DJ és végtagokból csapolják a sört, ahol puccba vágott ripacsok hergelik a tömeget és konfetti helyett bizarr trutyit szórnak a bulizókra. Persze a legtöbben már láttunk a felkelő nap fényében tántorgó zombikat, mondjuk az utolsó éjszakain vagy a magyar tenger partján, de mindaz semmi ahhoz képest, ami a Horror Parkban vár.

Illusztráció: GEM Entertainment

A Horror Park nagyon menő, hiteles és látványos freak fesztivál, de óvatosan a szellemvasúttal, mert egy ilyen kaliberű őrület nagyszerű lehetőséget biztosít az álarcos gyilkosok rajzására. Akad is a történetben legalább egy vérszomjas elmebeteg, aki mint egy élethű animátor-imitátor elvegyül a tömegben és gyilkol.

Illusztráció: Granville Pictures

A történet gazdái nem gondolták túl a dolgot. Fogtak néhány visongó fiatalt, akit beneveztek a Horror Park VIP túrájára. Együtt indulnak el, élvezik a bulit, sikítoznak, gúnyolódnak, vagánykodnak, mint minden vakmerő kiscsibe. Aztán a check pointok haladtával az élők és holtak világa összemosódik. Ez a fokozatos átmenet az, ami megmenti a filmet, mert ahogyan nő a tét, úgy a roppant idegesítő fiatalok is egyre komolyabban veszik a szerepüket, ami jó hír, már ha egy kaszabolós horror estén a hiteles alakítás egy valós nézői igény.

Külön dicséret illeti a rémisztő kiegészítők és a pánikszobák tervezőit. Vonatkozó érdekesség, hogy a gyilkos vagy gyilkosok maszkjait a Boldog Halálnapot és a Sikoly mesterei tervezték. A Horror Park halálnemeinél láttunk már ügyesebbet, de ez az 5.5 pontos slasher már csak a látványvilága miatt is megérdemel egy esélyt.

Válts jegyet a legparább parádéra a TV GO-val!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Granville Pictures, GEM Entertainment

Foto: Europress / Charley Gallay - Getty Images

Kategóriák: Horror

Filmek Neked!

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)