Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 679 - Alien rövidfilmek és a szerelmes Seth Rogen

  • TV GO
  • 2019. 03. 14., 08:34
  • Zacc nélkül

40 éve nem hallatszik a sikolyunk az űrben; Denzel Washingonból sheriff lesz; újra megnézhetjük a Felkoppintvát, de ezúttal jó lesz.

Alien rövidfilmek a láthatáron

Idén 40 éves a franchise, és ezt megünnepelendő a 20th Century Fox hat kisfilmet ereszt a rajongók közé. Az Alien-univerzumban játszódó 6 rövidfilmet olyan rendezők készítették, akik rajongói az Alien-filmeknek, úgymint Chris Reading, Benjamin Howdeshell, Noah Miller stb. A születésnapi filmeket hetenként osztják meg velünk az IGN-en, kezdve március 29-ével. Aki szeretne többet megtudni a kisfilmekről, az IDE kattintva olvashat kicsit részletesebben mindegyikről.

Long Shot-trailer is érkezett

Csak óvatosan kattintsatok, mert ez egy felnőtteknek szóló videó, nem mintha meztelenkedés vagy ilyesmi lenne benne, de sok káromkodás már annál inkább. Egyébként a Long Shot nem sokban más, mint a Felkoppintva, talán annyiban, hogy ez jó filmnek néz ki, és Charlize Theron egy jó színésznő, nem úgy, mint Katherine Heigl. Egyébként Seth Rogen egy újságírót alakít, míg Theron egy vezető politikust, akik közt egyből megvan a kémia, de a rendkívül kreatívnak gondolt konfliktus, miszerint nem arányosan szép emberek, még bekavarhat.

Denzel Washtington, a nyughatatlan

A kétszeres Oscar-díjas színész ugyanis, már ha hinni lehet a pletykáknak, újult erővel készül egy újabb, ezúttal a Warner Bros színeiben készülő thriller főszerepére. A John Lee Hancock (The Blie Side, The Highwaymen) asztalán heverő storyboard egy Kern megyei seriffről, Deke-ről (Denzel Washingon) szól, aki a kis dolgokat kiszagolása mellett, a szabályok alkalmankénti megszegéséréhez is igen jól ért, ám segítségével gyilkosokat keríthetnének kézre a nyomozók. Közben persze sötét titkok is felszínre kerülnek főhősünk múltjából, akár csak a Védelmező két részében, szóval mondhatni keresve sem találhatnának passzentosabb színészt a szerepre. A kérdés már csak az, hogy Washingtonnak lesz e ideje más, tervezett projektei mellett, hogy ismér zsarubőrbe bújjon? Hiszen ezzel párhuzamosan lenne egy Jordan of Journal c. filmje is a Sony-nál, amihez nem rég csatlakozott Michael B. Jordan is a Fekete Párducból és a Creed-ből.
Denzelnek nem szokása elkapkodni a döntéseit, főleg akkor nem, ha azok felülírják a saját elképzeléseit, most mégis úgy tűnik, hogy a nem rég lezajlott találkozója Hancock-kal pozitív irányba mozdította el a mérleg nyelvét a "Little things"-et illetően. A kérdés már csak az, hogy melyik másik A-listás sztárt tudja még megnyerni mellé a Warner, hiszen lévén, hogy a forgatást még a nyáron elakarják kezdeni, a színészek többsége pedig már mind forgat, nem lesz könnyű dolga a stúdiónak.

További filmes híreket itt találsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: 20th Century Fox

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)