Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Less be a Dalmata utca 101-be egy héttel hamarabb a MoziKlubbal!

  • TV GO
  • 2019. 03. 19., 12:33
  • Minden, ami TV

Új sorozat indul március 25-én a Disney Channel műsorán, de a MoziKlubban már a világpremierrel egyidőben, egy héttel hamarabb megismerheted a Dalmata utca 101 foltos lakóit!

Camden Town, London. Itt élt sokáig 101 foltos dalmatájával a különc milliárdos, Dodie Smith, aki végül a csillogásért mindent hátrahagyott, és egy szigetre költözött. Valahogy így maradt házban Doug és Delilah (Pongo és Perdita kutyakölyke) kicsinyeivel – akiknek a neve mind-mind „D” betűvel kezdődik – és legidősebb testvéreivel, Dylan-nel és Dolly-val, akik pedig nap közben vigyáznak a többiekre. Doug és Delilah sokat dolgozik a kölykökért, de a kényelmes és találmányokkal felszerelt házban igen nagy az élet mindeközben…

Az Ő kalandjaikat követheted március 25-től a Disney Channel műsorán, de előfizetőink már a sorozat világpremierjével egy időben,

március 18-ától beleleshettek a Dalmata utca 101 epizódjaiba a MoziKlubban!

Ne késlekedj: kerekedj fel, nézzük meg együtt a foltos dalmaták vadonatúj kalandjait!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribtuion

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)