Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kedvenc magyar sorozataink 2.

  • TV GO
  • 2019. 03. 15., 07:38

Míg az elmúlt közel egy évben a kedvelt magyar filmeket hoztunk el az elmúlt közel fél évszázadból, addig cikkfüzérünk folytatásaként most a legnagyobb magyar sorozatokat idézzük meg. Nagyszerű címek színészóriásokkal: állíthatjuk biztosan továbbra is, hiszen ezek azok a sorozatok, amelyeket mai is nagyon szívesen megnézünk, ha vetíti a televízió vagy éppen rátalálunk az internet valamely zugában.

Őrjárat az égen (1969)

Nem túl sok sorozat foglalkozott azóta se a levegőben repdeső fiatalok mindennapjaival, és talán azért is lehet különleges ez a sorozat, mert így egy igazán érdekes foglalkozásba kukkanthatunk be. A vadászrepülő-növendékekről és oktatóiról szóló film bemutatja, hogyan néz(het)ett ki anno az élet a Honvédség repülőszakosztályain, de az izgalmakat sokkal inkább a kadétok fejlődése és a különféle szövevényes ügyek felgöngyölítése okozza. És akkor nem is beszéltünk még a hatvanas-hetvenes évek legnagyobb színészeiről sem: az Őrjárat az égen főszereplői között van többek közt a fiatal Huszti Péter, Balázsovits Lajos, de feltűnik Avar István és Zenthe Ferenc is.

Mint oldott kéve (1983)

Nincs is annál szebb, ha szüleink döntenek helyettünk a sorsunkról: bár manapság ez a módi teljesen megváltozott, korábban közel sem a szabadság volt a jellemző. A Mednyánszky család is igyekszik bebiztosítani jövőjét, ezt pedig úgy tudják elérni, hogy fiaiknak előre elrendezett sorsot szánnak: Eduárdot az állami apparátusnak szánják szülei, László viszi tovább a Mednyánszky-birtokot, a legkisebb fiút, Cézárt pedig papnak szánják – mert tudják, hogy a jövő csak így kiszámítható. Azzal viszont senki sem számol, hogy Cézár beleszeret unokahúgába, Hedvigbe, aki maga is csapja a szelet a Bécsben mulatozó Lászlónak. Cézár válaszút előtt áll: a hercegprímás haladékot ad a fiúnak, hogy eldöntse, vállalja-e a papi hivatással járó kötöttségeket.

Továbbra is elérhetők magyar filmek a TV GO széles kínálatában: Kedvenc magyar klasszikusaink sorozatunk 10+1 epizódja itt böngészhető!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TV GO

Filmek Neked!

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)