Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Holnapolisz

  • TV GO
  • 2019. 03. 17., 07:04

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Mindenki szeretné tudni, mit is hoz a holnap: a kíváncsiság nem véletlen. A manapság kezünkben levő sok-sok technológia igazából kettős természetű lehet attól függően, kinek is a kezébe kerül az. Nos, a Disney éppen ezeket a kérdéseket lovagolta meg egy igencsak futurisztikusnak tűnő kalandfilm formájában.

Forrás: TV GO / Disney Media Distribution

A Holnapolisz - bár premierje idején kapott hideget-meleget, - egy nagyszerű világot sejtet a jövőbe: úgy ugrálhatunk térben és időben, mint még senki sem azelőtt, de fontos dologra is rávilágít: egészen addig nem használhatjuk / hozhatjuk létre ezeket a jelenleg is meglévő vagy éppen jövőbeni technológiákat, amíg maga az ember nem lesz képes arra, hogy megfelelően kezelje azokat. Körülbelül innen indul ki Frank (George Clooney) gondolatmenete is, de lelkes és talpraesett útitársa, Casey (Britt Robertson) is hamarosan megérti ezeket a dolgokat. A filmben számos érdekes – és ugyanakkor cseppet sem veszélytelen - kalandon keresztül jutnak el a jövő városába, Holnapoliszba, amely ténylegesen is felülmúlja minden eddigi jövővel kapcsolatos elvárásainkat, elképzelésünket. Hogy miről is beszélünk?

Nézzétek meg a filmet a TV GO-n!

Tartsatok Velünk ezen a héten is: olvassátok további cikkjeinket a Disney-mesedélután sorozatban.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)