Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 680. - Luc Besson 60, Marvel Kapitány megállíthatatlan

  • TV GO
  • 2019. 03. 18., 08:45
  • Zacc nélkül

Az oroszok nem kérnek a Michael Jackson-botrányfilmből, Marvel Kapitány továbbra is tarol a mozikban, Luc Bessonnak pedig már hatvan gyertyát kell elfújnia a szülinapi tortáján - a legfrissebb pletykák, sztorik és információk a sztárok, filmek és sorozatok világából - hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni, szigorúan zacc nélkül.

60 éves lett Luc Besson
A francia író és producer fiatal korában kis híján a tengerbe veszett, majd ezután döntött a pályamódosítás mellett, hogy aztán legkedvesebb érdeklődési körének szentelje az élet. Jól kamatozó döntés volt ez, ami számára egy sikeres életpályát, nekünk pedig jónéhány moziban eltöltött kellemes órát hozott. A nagy kékség, Az ötödik elem és a Nikita rendezője, a Taxi-filmek írója és producere számtalan sikerfilm forgatókönyvét jegyzi. Ilyen a Wasabi - Mar, mint a mustár, A szállító, a Las Bandidas, Az elrabolva mindhárom része. Dolgozott a Valerian és az ezer bolygó városa, a Vérmesék sikerén, jelenleg a Lucy és a Colombiana folytatásán dolgozik.

Foto: Europress / Christopher Polk - Getty Images

Továbbra is Marvel Kapitány uralja a mozikat
Ahogy az várható volt, a Marvel egyik női szuperhőse, Marvel kapitány leigázta a mozikat, és továbbra is igényt tart a trónra. A bemutatása utáni második héten 69 millió dollárral gyarapította bevételét, és messze maga mögé utasította a hétvége többi premier- és utánjátszott filmjét. Így összesen 265 millió dollárnál tart az észak-amerikai piacon, globális bevétele pedig elérte a 760 millió dollárt, ezzel pedig minden idők 22. legnagyobb kasszasikere a képregényalapú filmek világában, felülmúlva olyan kasszasikerek élethossziglani bevételét, mint A Hangya és a Darázs, a Vasember 2, a Thor: Sötét világ vagy az Amerika Kapitány: A tél katonája. A premierfilmek közül a Csodapark című amerikai-spanyol animációs vígjáték, kalandfilm a második helyen végzett 16 millió dollárra becsült bevétellel, míg a Five Feet Apart című romantikus dráma két halálos betegségben szenvedő tinédzser szerelméről 13 millió dollárral a harmadik lett. A negyedik hete vetített Így neveld a sárkányodat 3. a negyedik helyen végzett 9 millió dolláros bevétellel, míg Tyler Perry vígjátéka, az A Madea Family Funeral az ötödik helyen futott be 8 millió dollárral. //mti

Az orosz állami tévé nem kér a Jacko-botrányfilmből
Világszerte óriási port kavart a Neverland elhagyása című négyórás dokumentumfilm, amely alapjaiban rengeti meg az egész Jacko-kultuszt. A filmben két, most már felnőtt férfi meséli el kényelmetlen részletességgel, milyen módon lettek Michael Jackson állítólagos pedofil hajlamainak áldozatai. A cenzúrázást elég gyakran alkalmazó orosz állami tévé pedig úgy döntött, hogy köszönik szépen, de nem kérnek a botrányos alkotásból. A csatorna egyébként is csak késő este mutatta volna be a Neverland elhagyását, az orosz törvények szerint ugyanis csak akkor vetíthetik az olyan tartalmakat, amelyek károsak a fiatalokra, ám a viták miatt, amit a film kavart, úgy döntöttek, hogy kihúzzák a műsorból a filmet, és csupán online lehet majd megtekinteni weboldalukon.

További filmes híreket itt találsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Alberto E. Rodriguez - Getty Images

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Valerian és az ezer bolygó városa

Színes, magyarul beszélő, francia kalandfilm (2017)

Vérmesék

Színes, magyarul beszélő, amerikai-francia akció-vígjáték - (2013)

Elrabolva 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2012)

Colombiana

színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2011)