Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Képeken a Sliders szereplői, gondolatok a folytatásról

  • TV GO
  • 2019. 03. 21., 17:45
  • Sci-Fi, Akkor és most

Az este témájának aktualitását a lassan 20 éve befejezett sorozat feltámasztásával kapcsolatos pletykák szolgáltatják.

Továbbra is gyümölcsöző üzletnek bizonyul a 90-es évek lélegeztetőgépen tartása, legalábbis erre lehet következtetni a Sliders újraindításának lehetőségéről fantáziáló színészek nyilatkozataiból. Gonosz dolog arra gondolni, hogy az édes nosztalgiára való hivatkozás ócska ürügy csupán, hogy extra reklámok bámulására invitálják a mára már igencsak fizetőképes 70-es és 80-as évek gyermekeit?

Szóval restartolhat a Sliders, ami jó hír a korszak és a széria szerelmeseinek, ugyanakkor remek vitaindító is, miután az utolsó csúszás alkalmával már senki se volt jelen az 1995-ös csapatból.

Arthuro professzort megfőzte a kozmikus sugárzás, Wade egy tenyésztelepre került, Remi pajtás királynak maradt az egyik párhuzamos világban, Quinn pedig összeolvadt egy másik személyiséggel. Adja magát a kérdés, hogy akkor miként lesz ebből reboot az eredeti szereplőkkel, de hát egy végtelen számú párhuzamos világban nem csak egy Quinn vagy Arthuro létezik.

A Sliders feltámasztásáról Jerry O’ Connel fantáziált először még 2018-ban, amikor is láss csodát, de az éppen akkor induló Carter kapcsán faggatták. Állítólag a sorozat apjának számító Tracy Tormé (Legenda vagyok, Star Trek: Az új nemzedék) annyira rajta volt az ügyön, hogy O’ Connel már-már félig-meddig bele is szeretett a folytatás gondolatába. Lassan egy évvel később járunk, és most John Rhys-Davies dobta be a „de jó volna kártyát”. Szerethető vállalkozásként gondolunk a Sliders újrázására, de hogyan lesz ebből édes múltidézés, ha közben mindenki megérte a maga korát?

Az eredeti csapat szereplőivel folytatjuk.

Sabrina Lloyd - Wade Wallace
A 48 éves színésznő lassan 6 éve állt kamera előtt utoljára, korábban viszont olyan sorozatokban szerepelt, mint az Ed, és a Gyilkos számok. Ezidáig utolsó filmje A másik csaj volt.

Foto: Europress / Vivien Killilea - Getty Images

Arthuro professzor – John Rhys-Davies
A 74 éves Primetime Emmy-jelölt művész mindmáig aktív, megszámolni is nehéz, hogy hány filmes és televíziós produkció áll a háta mögött. Filmográfiájából kiemelkedik A Gyűrűk ura-trilógia.

Foto: Europress / Vivien Killilea - Getty Images

Rembrandt – Cleavant Derricks
A 65 éves Derricks jóbára televíziós igényekre szabott filmek és sorozatok vendégszereplőjeként bukkant fel az ezredforduló után, így a Bűbájos boszorkák, az Ügyvédek, továbbá a Döglött akták egy-egy epizódjában.

Foto: Europress / Peter Kramer - Getty Images

Quinn Mallory – Jerry O’ Connell
O’ Connell is már 45; érett utazója lenne a végtelennek. Önéletrajzában olyan menő sorozatok szerepelnek, mint a Milliárdok nyomában, a Tömény történelem, és az Agymenők.

Foto: Europress / Bryan Bedder - Getty images

Időzítő – Időzítő
Minden kapuk nyitója legutóbb egy szimpla távirányító volt, de alakította már ősrégi mobiltelefon és egy átalakított kontroller is.

Lesz vagy sem, de hajrá Sliders-folytatás!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Lead kép: © 2012 NBCUniversal Media, LLC

Kategóriák: Sci-Fi Akkor és most

Filmek Neked!

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége

Színes, magyarul beszélő, új-zélandi-amerikai fantasztikus kalandfilm (2001)

Horrorra akadva 5

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2013)

Legenda vagyok

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2007)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)