Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Anyátlanul a legszörnyűbb Tim Burton szerint is - Dumbó

  • TV GO
  • 2019. 03. 27., 06:26

Ha a remény megmarad, az tud lenni a legnagyobb kincs. És akkor az sem tud számítani, ha vannak szépséghibáink, mert akkor nem azzal foglalkozunk, hogy mit gondolnak mások rólunk. És ez a legideálisabb állapot.

Nincs értelme. Mármint elmondanunk a sztorit, hiszen mindenki nagyon jól ismeri. Azt viszont nem vesszük észre sokszor - például a pénz utáni sóvárgás közben, hogy kik is vesznek körül minket, kik azok, akiknek a bizalmunkat adjuk, akik csupán kihasználnak saját nyerészkedésük érdekében...

Nem, ez nem panasznap most: erről szól Jumbo, Dumbó, az egykori cirkuszi sztár, Holt Farrier (Colin Farrell) és családja története. És a cirkuszé is. Merthogy mindannyian sodródnak az árral, egészen addig, amíg a rendkívül pénzéhes világmágus V. A. Vandevere (Michael Keaton) meg nem kaparintja Max Medici (Danny DeVito) családi cirkuszát, amely szintén egy óriási család.

Forrás: Disney Media Distribution

Amikor minden veszni látszik, légy bátor - és higgy önmagadban!

Külön érdemes volt végigkövetni, végiggondolni a kicsi Dumbó és Milly (Nico Parker), Farrier lányának párhuzamját: mindketten elvesztették anyjukat, csak éppen mindketten másképp, de mégis kettejük kapcsolata hordoz valami mélyebb mondanivalót is - az erősebb sokkal, akit visszafordíthatatlan veszteség ért. De Holt és a cirkuszt vezető Max pálfordulása is érdekes: mindketten családjukat - Holt gyermekeit, Max pedig Dumbót és vele együtt a kis cirkuszt - adták valami olyanért, ami igazából számukra csak fényesnek tűnik, ám később rá kell jöjjenek, ez semmiképp sem arany.

És megint jól sejtettük: kifejezetten örülünk, hogy Tim Burton kezei közé került a Dumbó felélesztése, mert mind látványában, mind pedig dramaturgiájában valami olyan sült ki, amely méltóképpen állítható az 1941-es rajzfilm mellé. Igazából nem csodálkoznánk, ha a következő díjátadó-szezonban ez a film (is) porondon lenne. Maximum csak a trailer aláfestőjét hiányoltuk, tudjátok, az Aurora-féle Baby Mine-t – ezen kívül kerek az egész, mindenféle negatív hang ellenére!

A film március 28-án, csütörtökön kerül a mozikba; az élőszereplős Disney-filmek legújabbjának trailerét itt nézhetitek meg.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)