Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ezekben a filmekben hallhatod a Backstreet Boys-t

  • TV GO
  • 2019. 03. 29., 20:30
  • Vígjáték

Valahol nagyon hálásak vagyunk azoknak az arcoknak, akik továbbra is mindent megtesznek a 90-es évek hallhatatlanságáért. Most egy kicsit mi is beállunk a sorba, mivel mai ajánlónkban csupa olyan filmet említünk, amiben hallható a Back Street Boys.

A banda személyesan a Sabrina, a tiniboszorkány egyik 1998-as epizódjában bukkant fel először; annak is a végén, amikor az amúgy kosarazó fiúkat „alakító” csapat véletlenül beleiszik Sabrina (Melissa Joan Hart) tehetségszérumába, amitől egy csapásra a suli legmenőbb, legtehetségesebb énekeseivé válnak. Itt az As Long As You Want Me-t adták elő zenei kíséret nélkül, majd pedig azzal. Édes egybeesés, hogy a formáció egy másik népszerű dala abban az Őrjítő szerelemben is felcsendült, amiben szintén Hart vitte a főszerepet. Csodálatos véletlen, ha mondom!

Illusztráció: pinterest

Dalaikkal először a Bölcsek kövére és a Portyázók a portyán című vígjátékokban találkozhattunk, ezekben a Boys Will Be Boys és az If You Stay volt hallható. Világslágereiket felhasználták a Neveletlen hercegnő, a 88 perc, a Hősök (sorozat), a Hawaii Five-O (sorozat), valamint az Alfa és Omega egy-egy jelenetébe. A sor ezzel még nem ért véget! Az I Want It That Way megszólalt például a TV GO-n is megtekinthető Kamuzsarukban és Magic Mike XXL-ben is.

Nick Carter egyébként maga is belekóstolt a filmezésbe. Mindmáig legnagyobb sikereként a 90-es évek fiúbandáit egy csapattá tömörítő Dead7 című zombis filmet tartjuk számon, amiben nem csak szerepelt, de ő maga is írta.

via GIPHY

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Imeh Akpanudosen - Getty Images

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

Állati csetepata

Színes, magyarul beszélő, orosz animáció (2016)

Magic Mike XXL

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Alfa és Omega

Színes, magyarul beszélő, amerikai-indiai animációs film (2010)

Kamuzsaruk

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2014)