Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megnéztük helyetted: Trónok harca 6/7

  • TV GO
  • 2016. 06. 07., 13:19
  • Trónok harca

Figyelem SPOILEREK! Én szóltam...

Megtört a lánc és a mostani rész már nem a Bran köré felépített történettel foglalkozik tovább. Ez nem is gond, mert bár egyre izgalmasabb karakter a legfiatalabb Stark-fiú, mégis jól esik egy kicsit másokat is látni. Azt már minden edzettebb sorozatfogyasztó megtanulhatta, hogy az évadközepi részek a legkevésbé sem szoktak nagy meglepetéseket okozni. Ilyenkor mindig visszavesz a sorozat, elkezdi szépen felépíteni az utolsó részek nagy konfliktusát. Most sincs ez másként, elég átvezetőszagú a hetedik epizód, de ez nem jelenti azt, hogy ne történt volna semmi.

Az is tuti, hogy a hatodik évad most már biztosan úgy fog bekerülni a filmsorozatok történelmi csarnokába, mint aki elsőként engedte a női szereplőknek, hogy szép lassan fontosabbá váljanak a férfiaknál. Ugyanis Westeros lányain és asszonyain volt a hetedik részben is a világ szeme – kicsit túlzok, mert visszatért a Véreb is, de róla majd később.

Forrás: moviepilot.com

Nem okozott nagy meglepetést, hogy Margaery csak eljátssza az ájtatos királynőt (na, nem a királynőséget játssza meg, hanem hogy a fanatikus verebek oldalára állt volna). Pedig már többen is próbáltak meggyőzni, hogy tényleg hívő lett, de hát azok feltehetően nem a kellő alapossággal figyelték meg Margaery személyiségét. Mindegy is, mert a királyvárban egy elég szórakoztató esemény történik. A Töviskirálynő úgy kiosztja Cerseit a rövidlátósága miatt, hogy a végén már majdnem megsajnáltam a vérfertőzés csúcstartóját. Hajrá Töviskirálynő!

Az északi területeket feletti hatalmat se adják ingyen. Tudja ezt Sansa és Snow is. Nem is várnak ölbe tett kézzel, hanem egy Bernie Sanders féle bottom up kampányba kezdenek, hogy minél több támogatót találjanak maguknak. Ennek következtében megismerkedhetünk a Mormont-ház igencsak fiatalka úrnőjével, aki így egy jelenet után is az egyik legszimpatikusabb karakterek egyikévé lépett elő nálam. Persze tudom én, hogy tök klisés szegényke, de akkor is nagyon szórakoztató. Ő egyébként csatlakozik a Starkok ügyéhez. Mivel mások nem törik össze magukat azért, hogy harcolhassanak Ramsay Bolton ellen, így Sansa végre rászánja magát, és Kisujj segítségét kéri.

Forrás: moviepilot.com

Mindeközben Yara és Theon már Volantisban vannak, ahol megtekinthetjük, ahogy két leszbikus csók között Yara lelket önt a bujálkodás láttán mélydepresszióba eső bátyjába. Nem rossz jelenet, de nem is túl izgalmas. Lapozzunk.

A kisebbik Stark-lányra, Aryará ugrunk hirtelen, aki valamiért elég furán viselkedik. Mármint ő egyáltalán nem egy buta karakter, mégis úgy flangál a városban, mintha nem tudná, hogy állandó veszélynek van kitéve. A felelőtlenségének meg is lesz az ára egy elég hosszú penge képében.

És akkor térjünk vissza a Vérebre! Vele utoljára a negyedik évadban találkoztunk utoljára, akkor pedig nagyon rossz bőrben volt. A visszatérése pedig elég alibiszagúra sikerült. Pont olyan, mint egy 80-as évekbeli bosszúállós akciófilm. Megtudjuk, hogy a Véreb életét egy a világ gonoszságától megcsömörlött lelkipásztor menti meg, aki próbálja meggyőzni arról, hogy az erőszaknak nincs értelme. Valahol a távolban R. R. Martin felnevet…

Mikor pedig már majdnem sikerrel jár a pásztor, jönnek a gonoszemberek, hogy a Véreben kívül mindenkit lemészároljanak. Mondanom se kell, hogy ez elég gyorsan rövidre zárja hősünk, jó és rossz közötti belsővívódást.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: moviepilot.com

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)