Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy titokzatos eltűnés és hajsza a prérin – A Cowboyok

  • TV GO
  • 2016. 06. 12., 13:30

Egyikünk rémálmában se jelenjen meg az, ami egy francia férfi életét borította fel egyik pillanatról a másikra. Napjaink rohanó világában bárkivel előfordulhat az, amit ez a film megmutat.

A Cowboyok című filmdráma egy francia férfi családjának rémtörténetét és hajszáját dolgozza fel, így nem a szokásos country-western hangulatot kapjuk. Alain (Francois Damiens) egy kelet-franciaországi prérin található faluban él családjával a lehető legbékésebb körülmények között, egészen addig, míg életük egyetlen nap alatt meg nem változik. Az apa önfeledten tölti családjával az időt, de ekkor még nem sejtheti, hogy ez az utolsó együtt töltött estéjük. Kelly-t (Iliana Zabeth) hamarosan elrabolják, Alain viszont nem vár külső segítségre, maga ered a rejtély nyomába fia, Kid (Finnegan Oldfield) segítségével. Olyan helyekre jutnak el, ahová korábban még nem sikerült, kutatásuk során viszont csak arra az információra támaszkodhatnak, hogy a lány korábban egy muszlim fiúval volt kapcsolatban. Őrült hajszába kezdenek, de ahogy telik az idő, egy reménytelenebbnek tűnik a lány megtalálása. Lyontól Pakisztánig sok helyen megfordulnak, muszlim vezetők és terroristák között megy a kutatás, amerikai fejvadásszal (John C. Reilly) és idegen kultúrák hétköznapi emberével is találkoznak útjuk során. A remény hatja át az egész filmet, melybe olykor egy-egy csepp humor, melankólia vegyül jó francia módra.

Forrás: Movpins.com

A film rendezője, Thomas Bidegain zseniálisan játszik az idővel és a térrel. Az idő múlását Alain fián, Kiden láthatjuk leginkább: a történet legelején még fiúként indul nővére keresésére, de útjuk során már-már fáradó és egyre megviseltebb férfiúi vonásaiból következtethetünk az elsuhanó napok és hetek számára. Nem csak az évszakok változása jelenti az idő haladását, az emberi kapcsolatokon is megfigyelhető a történet előmozdulása. Kelly eltűnése után széthullik a család, olyannyira, hogy a lány édesanyja elveszti minden reményét, Alain viszont nem képes beletörődni ebbe. Egyedül fiúk küzdelme tart ki a végsőkig, a kérdés viszont, hogy mindez elég lesz-e Kelly sorsának felderítésére.

Cineclubmovies.fr

Vajon előkerül-e Kelly? Mit tennél, ha nyoma veszne a nővérednek? Mit tennél, ha eltűnne a lányod? Kérdések, melyek biztosan benned is felmerülnek, ha megnézed a filmet, ami már elérhető a TV GO kínálatából.

A SZEREPLŐK TOVÁBBI FILMJEI:
- Ki nevel a végén?
- Körberajzolva
- Tengerre Franciák

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Cinestarsnews.com

Filmek Neked!

Cowboyok (feliratos)

Színes, feliratos, francia filmdráma (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)