Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rég volt ilyen mókás a bukás

  • TV GO
  • 2019. 04. 08., 14:31

Kevin Hart újra vicces akar lenni és sikerül is neki.

Az Esti iskola egy könnyű hétvégi vígjáték, ami nem akar semmi mást, csak szórakoztatni minket a vasárnapi ebéd után. Ezt azonban remekül teszi.

A történet pofon egyszerű. A címből abszolút ki is található az egész film története.
A Kevin Hart (Központi Hírszerzés, Pofázunk és Végünk) által alakított Teddy a tanulási zavarainak köszönhetően nem tudta befejezni az iskolát tini korában. Egy barátja által felajánlott lehetőség miatt azonban kénytelen esti iskolába járni, hogy megszerezze az érettségit. Közben viccesnél viccesebb szituációkba bonyolódik, amiken akármennyire közhelyes is, nagyon jókat tudunk derülni.

Megtalálható a régi osztálytárs, aki a gyerekkori traumáit iskolaigazgatóként próbálja kompenzálni. Az új ismerős, akivel viharosan indul a kapcsolat, de végül szoros barátság alakul ki közöttük.

A film nem akar többnek látszani, mint amilyen valójában. Óvatosan feszeget egy kis társadalomkritikát vagy olykor ösztönző módon próbál hatni a fiatalokra, de ezt is szelíden teszi. Hozzá kell tenni, hogy az utóbbi egészen jól sikerül neki. Különösen a mozi utolsó fél órájában.


Színészi alakításokról nem igazán beszélhetünk, egy-két helyen egészen feltűnő vágási hibákba ütközünk, de nem is ez a lényege a filmnek, így nem annyira zavaró.

Sok helyen felfedezhetőek a stand-up comedyből átemelt humoros elemek. Ez nem is véletlen hiszen Kevin Hart-nak komoly stand-up-os múltja van.
Nevettetni akar és szórakoztatni és ez össze is jön neki, még a gyenge minőség ellenére is.

Ha a vasárnapi pihenés közben nevetnél egy kicsit vagy a munka után kikapcsolnád az agyad másfél órára, akkor ülj le egy tál popcornnal és élvezd az abszurdan vicces szituációk tömegét. Nézd meg az Esti iskolát a TV GO-n!

Hogyha kedvet kaptál más Kevin Hart filmhez is, akkor nézd meg Filmek neked ajánlatunkat.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Fotó: Universal Pictures

Filmek Neked!

Esti iskola

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Központi hírszerzés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2016)

Mi történt az éjjel (2014)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték - (2014)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)