Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megjöttek a Teletabik és kisütött a ˝nap˝ - miatta!

  • TV GO
  • 2019. 04. 09., 19:50
  • Akkor és most

Különös égi tünemény hozott fényt minden reggel a csecsemőszerű pizsamás lények világába, mi pedig az internet adta távcsövünkkel eme különös napocska felszíni alakzatának titkai után kutattunk.

via GIPHY

A baba csillagot először '97-ben pillantották meg földanyánk gyermekei, de mint ahogyan azt a világegyetem rendje diktálja, úgy a csöpp napocska mára igazi felnőtté cseperedett, így nem titok többé, hogy kinek az arcjétékának köszönhetjük a különleges sorozat zavarba ejtő átkötéseit. Sun Baby - így találtunk rá Jessica Smith profiljára, akiről rengeteg érdekességet lehet olvasni az interneten. Ezeket gyűjtöttük össze szelíd válogatásunkban.

Jessica mindössze kilenc hónapos volt, amikor egy véletlennek köszönhetően felfedezték. A produkció egyik felelőse a helyi kórháznál érdeklődött, hogy ha és amennyiben találnak egy nagyon vidám, mindig mosolygós ex-pocaklakót, akkor azonnal jelezzék. Jessica pedig mosolygott, és ő lett a bábjáték napocskája. Bár nem sok, de korán utalt első fizetése 250 font és egy zacskó játék volt. És, hogy minderre mikor került fény? Nos, a lány egy egyetemi 'mutasd be magad' beszélgetés során számolt be egyszer volt szerepéről, aminél menőbb önéletrajzi tétel aligha szerepelhet egy, még az élet előtt álló fiatal önéletrajzában. És persze újfent sokat köszönhetünk a közösségi médiának:

"So I've recently celebrated my 19th birthday and after a lot of thought, I've decided it's time to tell everyone," she wrote. "I used to hide it but … I've gained the confidence to come out with it. I am the sun from Teletubbies."

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Nickswift.com, twitter, Lead: Foto: Europress / Ian Gavan - Getty images

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)