Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Új spinoff jön a Walking Dead-hez

  • TV GO
  • 2019. 04. 09., 16:24

Ugyan a sorozat sikere már közel sem olyan töretlen, mint 2010-ben, még így is több nézőt hoz, mint társai. Ennek örömére a rajongók a The Fear the Walking Dead után sem maradnak sorozat nélkül, ugyanis jövőre érkezik az új spinoff.

Az AMC 10 epizódot rendelt meg, ami előreláthatólag inkább a tini korosztályra fog koncentrálni. Ugyan a címről még nincsenek hivatalos információk, a kiindulási pont nagyjából ismert.

Két fiatal lány lesz a középpontban, akik már az apokalipszis korában nevelkedtek. A szinopszis alapján az emberi kapcsolatok is jobban előtérbe kerülnek a horror jelenetek mellett.

Az sem ismert, hogy vajon lesz e bármilyen közös pont az előző szériákkal, noha az alkotók dolgoztak a The Walking Deaden íróként és producerként is.

Az AMC vezérigazgatója a posztapokaliptikus világ egy új szegletéről beszél, ami olyan történeteket és karaktereket mutat be, amelyek ellentétben állnak az eddigiekkel. Ez arra enged következtetni, hogy kevés közös pont lesz az előző részekkel.

Az új szériára nem kell sokat várnunk, mert ugyan nyáron kezdik meg a forgatásokat Virginiában, már 2020-ra be is ígérték a sorozatot.

Ha addig beleásnád magad az élőhalottak világába keresd fel a MoziKlubot és nézd végig az előző évadokat : https://www.tvgo.hu/sorozat/14903864_the_walking_dead_sorozat

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Fotó: AMC

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)