Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Miért vagy édes, Hollywood?

  • TV GO
  • 2016. 06. 17., 14:30

Az Ave, Cézár! minden jelenete válaszul szolgál a kérdésre

A filmfogyasztás mindennapos kulturális szükségletünk része, mégis könnyen és néha elhamarkodottan törünk pálcát a hollywoodi sztárok felett. Gazdagok, szinte bármit megtehetnek, és néha úgy tűnik, már csak azért se próbálnak meg hétköznapi ember mód élni.

Azt a hihetetlen mennyiségű munkát, gyakorlást és a szerepek végett megkövetelt fizikai igénybevételt viszont már nem látjuk, illetve nem is akarjuk meglátni. Minden egyes millió dollár mögött legalább ennyi könny- és izzadságcsepp gördül végig a púderezett arcokon, olykor némán folyva el, máskor orbitális botrányok formájában sodorva el mindent. Ha Hollywoodba élsz, minden percben 100%-on kell pörögnöd és a magánélet fogalmától is jobb, ha elköszönsz. Ilyen nyomás mellett miért számít meglepőnek, ha olykor-olykor elgurul a gyógyszer?

Valahol ezt a csöpögős és a végletekkel operáló gondolatot ragadták meg a Coen-testvérek az Ave, Cézár! megírásakor. A történet mindvégig ügyesen hangolja és formálja a néző véleményét. Amennyire az egyes monumentális jelenetek magukkal tudják rántani az embert, úgy képes a színészek hétköznapisága teljesen lerombol minden illúziót. A történet végül úgy csavarodik, hogy mindenkinek mindent megbocsájtunk és önkéntelen éljenzésbe törve ünnepeljük az egész hollywoodi csodagyárat. Az Ave, Cézár! a sok giccs ellenére bőven ad lehetőséget a film többrétű elemzésére, így semmiképp se mondható unalmasnak, vagy éppen egyszeri nézésre ajánlottnak.

Csodálja meg Hollywood többarcú világát a TV GO társaságában!

NÉZD MEG AVE, CÉZÁR! SZÖVEVÉNYES TÖRTÉNETÉT A TV GO-N!
- Ave, Cézár!

Illusztráció: Deadline.Com

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Ave, Cézár!

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték (2016)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)