Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szilveszter éjjel bármi lehetséges – BÚÉK

  • TV GO
  • 2019. 04. 11., 17:21

Maga a rendező sem takargatja, hogy a tavalyi év egyik legjobban várt filmje tulajdonképpen egy olasz klasszikus remake-je, de igazából az előzetes alapján nem is csodálkozunk azon, hogy 2018 egyik legnézettebb filmje is lett – most pedig befutott a TV GO-ra is.

Már-már szinte hétköznapinak mondhatnánk azt, ha egy klasszikus sikerfilmből remake készül: mostanság valamiért erre megy a világ, de ha a BUÉK-ról van szó, azt kell mondjuk, hogy első blikkre is egy vonzó témával találkozunk.

Egy hétfős baráti társaság az év egyik jobban várt napján, szilveszter este találkozik, hogy az óesztendő utolsó napjait együtt töltsék, ám egyikük az egyre ellaposodónak tűnő utolsó órákat egy érdekes felvetéssel dobja fel: mindenki fedje fel magát, aki valójában. A játék lényege ugyanis az, hogy minden telefonüzenetüket és -hívásukat meg kell osszák egymással, de arra talán ő maguk sem gondolnak, hogy az izgalmakkal a hazugságok, átverések és simliskedések sora veszi kezdetét.

Forrás: Intercom

Merthogy legféltettebb titkaink valóban telefonon történnek már manapság, és ezeket csak úgy nem osztjuk meg egymással. Talán ezért is volt annak idején olyan nagy siker Olaszországban, amikor a magyar film eredetijét elkészítették és bemutatták Paolo Genovese rendezésében. Apropó rendező: talán az már most sokat sejtet a filmről, hogy az idén januárban nálunk is járt direktor az eddigi legjobb remake-nek nevezte a Goda Krisztina által vezetett BÚÉK-ot.

Mi sajnos lemaradtunk a mozis vetítésekről, most viszont bepótoljuk a TV GO-n, jövő héten pedig meg is osztjuk Veletek élményeinket, gondolatainkat...

Irány a TV GO, indulhat a film!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Intercom

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)