Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A szerethető Grincs

  • TV GO
  • 2019. 04. 11., 14:37

Megérkezett a TV GO- ra is a Grincs, hogy ellopja a karácsonyt

A történet nagyjából ugyanaz, mint eddig. Kifalva lakói már lázasan készülődnek a karácsonyra és túltolva él bennük az ünnepi hangulat. Ennek mindenki örül, kivéve a hegy tetején éldegélő Grincset. Amikor megtudja, hogy polgármesteri utasításra háromszoros fénypompára számíthat, elhatározza, hogy ellopja a karácsonyt.

Főszereplőnk karácsonyutálatát a szerelmi trauma helyett itt egy gyerekkori rossz emlékre vezetik vissza. Ebből adódóan Grincs inkább hat magányosnak és szomorúnak, mint gonosznak és ördöginek.

Pozitívumként említhető meg, hogy sok utalás van az eredeti mesekönyvre, a rajzfilmre és a filmadaptációra is, amin jókat lehet szórakozni.

Természetesen érződik a filmen, hogy nem akar semmi más lenni, mint egy gyerekeknek szánt kedves karácsonyi mese. A gonoszkodó Grincs is inkább sajnálatot és együttérzést ébreszt bennünk, mint hogy szörnyülködjünk rajta. Hűséges társa Max pedig már puszta jelenlétével is kedvessé tudja varázsolni a szürkére festett részeket.

Egy egyszerű mesefilmről beszélünk, ami pillanatok alatt karácsonyi hangulatot tud varázsolni a gyerekek számára. Színes és kedves, ellentétben a Jim Carrey- féle verzióval, így könnyen beszippantja a kicsiket. Ugyan nem egy minden évben élvezhető Reszkessetek betörők, de egyszer-kétszer abszolút nézhető és szerethető mozi.

Ha egy kedves karácsonyi történetre vágysz, akkor nézd meg Grincset a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Fotó: Universal Pictures

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Énekelj!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2016)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)