Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Trónok harca új évada elhozza a vég kezdetét az HBO-ra

  • TV GO
  • 2019. 04. 15., 08:02
  • Trónok harca

Eljött a nap, amelyre a Trónok Harca megszállottak már közel két éve várnak. Az a bizonyos nyolcadik és egyben befejező évad, amiben talán végre kiderül, hogy ki foglalja el a vastrónt, amelyért a harc már hosszú évek óta tart.

A George R.R. Martin bestseller sorozatán alapuló Trónok Harca már hosszú évek óta repíti el a nézőket egy olyan fantáziavilágba, ahol mindent a hatalomért folyó harc, a könyörtelen erőszak, a jó és a rossz örökös párbaja övez. Hogy miért szeretik ezt az emberek? Miért vonz annyi lélegzet-visszafojtott tekintetet a képernyők elé egy ilyen mitikus, és talán soha véget nem érő történet? Nos talán azért, amiért a történelmet is szeretjük. A királyok, királynők és lovagok korát, a megható és sokszor megrázó emberi sorsokat, mindezt egy teljesen más, sokszor felfoghatatlanul kegyetlen korszak díszleteibe öltöztetve. Az HBO pedig saját gyártású sorozatával, amelyet lenyűgöző látványvilággal koronázott meg, mondhatni tökéletesen tálalta fel a nézőknek e képzelt kor minden, sokszor lélekölő brutalitását.

A 8. évadban azonban, ahogyan azt már a 7. is megelőlegezte, a harc valójában nem csak és kizárólag a Vastrónért folyik, hanem a túlélésért is, és már nem az uralkodóházak fennmaradásért, hanem az emberiségéért.

Bukások és felemelkedések, hősök és mártírok, boszorkányság, feltámadás, no meg néhány sárkány is szegélyezi a Westerosba vezető utat. Az út végére azonban már csak kevesek juthatnak el. Akik viszont megküzdhetnek a trónért és megnyerhetik a csatát a holtak serege ellen, minden idők legmeglepőbb ház-párosításaiból állnak össze: Jamie és Cersei Lannister Euron Greyjoy által, a Greyjoy-házzal szövetkezik.

Havas Jon mögé Ned Stark gyerekei - Bran, a “háromszemű holló”, Sansa és Arya Stark - mellett a Völgy Lovagjai, az Éjjeli Őrség és a Vadak sorakoznak fel.

A sárkányok anyja és egyben a Targaryen-ház utolsó, élőnek hitt leszármazottja, Viharbanszületett Daenerys Targaryen mögött pedig, a dothrakik és a Makulátlanok mellett a Greyjoy-ház igazi örökösei Theon és Yara, továbbá Davos, Jorah Mormont, és Tyrion Lannister is felsorakozik.

Peter Dinklage (Tyrion Lannister) - Fotó: Helen Sloan/HBO

A szövevényes ház összeállításoknak pedig itt akár vége is lehetne, ha csak a közös ügy érdekében, a Mások legyőzése végett, össze nem állna először Havas Jon és Daenerys, majd látszólag Cersei Lannister is.

S hogy a rajongóknak, mint eddig is, minden évad végén bogarat ültethessenek a készítők a fülükbe, elhangzott egy titok az utolsó pár jelenetben, amiben Brannek és Samwell Tarlynak köszönhetően kiderült, hogy Havas Jon nem Ned Stark fattyú gyermeke, hanem húgának, Lyanna Starknak és Rhaegar Targaryennek a fia, vagyis a Vastrón örököse.

Kit Harington (Jon Snow) és Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) - Fotó: Helen Sloan/HBO

Hogy ezek után a 8. évad minden eddiginél több szemet vonz-e majd a képernyők elé, talán már nem kérdés, hiszen a mindent eldöntő, utolsó évadban a világ, a házak és a Vastrón sorsa is eldől majd, épp úgy, ahogyan az utolsó előtti évad utolsó pillanataiban döntötte le az Éjkirály a Falat.

Válassz HBO-csomagot a Telekomtól az első két hónapban díjmentesen és nézd a Trónok harca befejező évadát az HBO-n és HBO GO-n!

Illusztráció: Lena Headey (Cersei Lannister) - Fotó: Helen Sloan/HBO

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)