Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 699. - Az angyalok újra akcióban

  • TV GO
  • 2019. 04. 12., 09:29
  • Zacc nélkül

Képeken Charlie új angyalai; trailer érkezett a kedvencek napja alkalmából; Amerika Kapitány pedig lelkesítő beszédet mond.

Képeken az új Charlie angyalai

A forgatás már decemberben befejeződött, de látni még csak most láthatjuk, hogy hogyan is fog kinézni a Sony berkeiben készülő új Elizabeth Banks film, a Charlie angyalai. Az angyalok bőrébe ezúttal Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balisnka bújt, de Banks szintén a stáb részét képezi, mint Bosley, aki újfent az összekötőkapocs lesz Charlie és a lányok közt. Vagyis csak az egyik Bosley lesz a sok közül, mert az új film felütése szerint a trió egy nagyobb hálózat egy sejtje, és minden ilyen sejtet a saját Bosley-ja vezeti. Így lehet, hogy Patrick Stewart szintén Bosley-t alakítja a filmben, azaz egy Bosley-t a sok közül. Az új Charile angyalai egyébként inkább az eredeti sorozat folytatásának készült, mint rebootnak, ami elsőre akár jól is hangozhat, de őszintén szólva, van olyan, aki emlékszik az eredeti sorozat történetére? Egyáltalán volt neki olyan, vagy csak ürügyként szolgált, hogy három szép nőt mutogassanak minden héten a tévében? Mindegy, mert november 15-én mozikba kerül a Charlie angyalai, és akkor megkapjuk a kérdéseinkre a választ.

Sony Pictures

Sony Pictures

Sony Pictures

Sony Pictures

Kis kedvencek trailer a kis kedvencek napjára

Ma van a nemzetközi kiskedvenc nap, szóval ma talán nem a legnagyobb jófejség házinyúl vadast csinálni a családnak. Helyette lehet nézni A kis kedvencek titkos élete 2 legújabb beharangozóját. Igen, annak a mesének a folytatásról van szó, ami csak az első trailerig volt vicces és érdekes, majd a film maga sima másfélórányi tömény unalom képében manifesztálódott. Viszont az az első trailer annyira jó sikerült, hogy sokan megnézték a filmet, ami így hozott egy csomó pénzt, és most itt van nekünk a folytatás. A beharangozók most is jók, a kisállatok neurózisába való betekintés érdekes és vicces ötletnek tűnik, de feltehetően most is ellőnek minden épkézláb poént, hogy a film egy másfélóra tömény unalom lehessen, újfent.

Amerika Kapitány mond lelkesítő beszédet a Bosszúállók sokadik előzetesében

Még két hét van hátra a Bosszúállók: Végjáték bemutatójáig, de a Marvel még mindig újabb és újabb előzeteseket dobál ki. Most egy félperces tévészpot érkezett, amelyben Amerika Kapitány mondja a nagy harc előtti lelkesítő beszédet a Bosszúállók megmaradt tagjainak. Bár maga a monológ nem fogja megreformálni a lelkesítő beszédek világát - olyasmiket tartalmaz, hogy ez lesz életük harca, meg vigyázniuk kell egymásra -, de legalább új, eddig nem látott képsorok is vannak benne: feltűnik például Marvel Kapitány, de a Hangyát sem mutogatták eddig túl sokat az előzetesekben. A Bosszúállók mindent lezáró fináléjára április 25-ig kell várnunk.

Mark Hamill már megint Luke Skywalkerről nyavalyog

Időszámításokat lehetne igazítani ahhoz, milyen pontossággal nyilatkozik Mark Hamill valami olyat, hogy mit kellett volna máshogy csinálnia a Disney-nek Luke Skywalker karakterével. Legutóbb egy hónapja mondta azt, hogy jó nagy baromság futószalagon gyártani a filmeket, de azelőtt is bőszen twitterezgetett arról, mennyire nem ért egyet Rian Johnson Luke-megközelítésével. Most a The Hollywood Reporter podcastjében kérdezgették a színészt a Templomosok új évadának kapcsán, de nem Mark Hamill lenne, ha nem ócsárolta volna egy kicsit már megint a szériát. Nem tetszett neki például, hogy Az ébredő Erőben csak a végén jelenik meg néhány másodpercre, ezért azt tanácsolta J.J.Abramsnek, hogy a film felénél, rohamosztagosnak öltözve mentse meg Leiát. Abrams nem kért a sablonos fordulatból, ahogy aztán Rian Johnson is ezt a vonalat vitte tovább, amiről már köztudott, hogy mennyire nem volt Hamill ínyére, nagyon nem értett egyet ugyanis a fénykarddobálgatós vonallal – szerinte ez nem illett egy olyan hősies foglalkozáshoz, mint amilyen a jedi.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Sony Pictures

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)