Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

5 szuperhősfilm, ami sosem készült el

  • TV GO
  • 2019. 04. 12., 18:40

Nem kell hozzá EZO TV-s jósnak lennünk, hogy kategorikusan kijelentsük nem a szuperhősfilmek égető hiánya okozza majd a modern civilizáció bukását. És akkor még nem esett szó azon gigaköltségvetésű mozikról a műfajon, melyek eredetileg tervbe voltak véve, végül ilyen-olyan okból kifolyólag nem lett belőlük semmi.

5. Sam Raimi – Pókember 4.

A Pókember-kultusz sosem halt el, ám Sam Raimi jóvoltából éledt fel igazán a 2000-es évek elején. Sam Raimi Pókembere valamint 2004-es folytatása még a túláradó nyál- és giccscunami ellenére is szerethető volt. Ám jött a trilógia harmadik része, mikor is Raimi akarata ellenére Venomot is kénytelen volt beleszőni (éééérted?!) a sztoriba. A végeredmény pedig annyira kiábrándítóra sikeredett, hogy a tervezett negyedik részt lefújta a stúdió.

4. Justice League Mortal

Az Igazság ligája már 2009-ben elkészült volna George Miller (Mad Max 4.) rendezésében, és az eredeti tervek szerint egy, a korábbiaktól merőben eltérő megközelítésű Batman-filmnek szánták. Végül a költségek olyan magasra rúgtak, hogy a projekt kútba esett.

3. X-Men kezdetek: Magneto

Az eredeti tervek szerint az X-Men kezdetekből két mozi is készült volna: A Farkas mellett Magneto eredettörténete is megfilmesítésre várt, sőt, ez utóbbi előbb debütált volna. Végül a Farkas került korábban a mozikba, és a rossz kritikák és a kiábrándító bevételi adatok miatt a Marvel végül elállt a a Magnetótól.

2. James Cameron – Pókember

A 90-es években a Terminátor 2-nek és a Titanicnak köszönhetően a világ egyik legfelkapottabb rendezője lett, nem csoda, hogy a Marvel őt kérte fel elsőként a Pókember megfilmesítésére. Állítólag már a forgatókönyv is készen állt, Arnold Schwarzenegger pedig rábólintott Dr. Octopus szerepére. (A főszerepet Leonardo DiCapriónak szánták.) A filmből végül a rendező és a stúdió közötti művészi nézeteltérések miatt semmi nem lett.

1. Darren Aronofsky – Batman

Igen, a tervek szerint a léleksimogatás nagymestere Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Anyám!) is elkészítette volna saját Batman-filmjét, melynek forgatókönyve is készen állt Frank Miller jóvoltából. A sors iróniája, hogy Miller és Aronofsky is Joaquin Phoenixnek szánta volna Batman szerepét, aki idén Jokerként debütál a mozikban. Hogy a film miért nem valósult meg, arról nem szól a fáma, de talán mindenkinek jobb, hogy így történt. (Félreértés ne essék, imádjuk a direktort, de lássuk be, a kommersz nem az ő asztala.)

Illusztráció: DC/Marvel

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)