Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kedvenc magyar sorozataink 3.

  • TV GO
  • 2019. 04. 13., 07:04

Míg az elmúlt közel egy évben a kedvelt magyar filmeket hoztunk el az elmúlt közel fél évszázadból, addig cikkfüzérünk folytatásaként most a legnagyobb magyar sorozatokat idézzük meg. Nagyszerű címek színészóriásokkal: állíthatjuk biztosan továbbra is, hiszen ezek azok a sorozatok, amelyeket mai is nagyon szívesen megnézünk, ha vetíti a televízió vagy éppen rátalálunk az internet valamely zugában.

Abigél (1969)

Ezen a héten egy régi-régi klasszikust veszünk elő, amely pont egy fél évszázada került a tévéképernyőkre: talán ez az a filmsorozat, amelyet igazából nem is kell annyira mélyen bemutatni, hiszen nem egy generáció nőtt fel a történet középpontjában álló, titkos jótevő körüli történeten. A Zsurzs Éva rendezte sorozat minden idők talán egyik legridegebb és legbizonytalanabb időszakába, a II. világháborúba kalauzol el minket, a történések helyszíne pedig egy, a magyar határon lévő leányiskola, amelyben sokszor nehezebb az élet, mint odakinn.

T.I.R (1984)

Ebben a hónapban egy közkedvelt, olasz-magyar koprodukcióban készült filmsorozatot is elhozunk Nektek, amelyben két kamionsofőr, Franco és Giovanni életét ismerhetjük meg közelebbről. Az európai, ázsia és afrikai országokat is megjáró Vörös Rákon két ellentétes jellemű karaktert ismerhetünk meg, illetve azt, hogy milyen idealizált életet élnek meg az utak modernkori vándorai. Bár csupán csak egy évadot élt meg – s egy újabbat szerveztek meg, a T.I.R a mai napig népszerű sorozatnak számít a nézők körében.

Továbbra is elérhetők magyar filmek a TV GO széles kínálatában: Kedvenc magyar klasszikusaink sorozatunk 10+1 epizódja itt böngészhető!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TV GO

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)