Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

ZENE a TV-GO-n: Neoton Familia - Neoton-varázs

  • TV GO
  • 2016. 06. 18., 11:10

Neoton Familia. Szinte senkinek sem kell bemutatni a 1970-80-as évek egyik legnagyobb és legnépszerűbb popegyüttesét, de külföldön sem ismeretlen az ott Newton Family néven futó zenekar. Most egyik, 1998-as koncertjük filmváltozatát ajánljuk, melyen az eredeti csapat állt össze egyetlen koncert erejéig.

A hazai popzene egyik legmeghatározóbb szereplőjeként is megjelölhető Neoton Familia történetét az 1960-as évek közepéig vezethetjük vissza, akkor még csupán öt férfifiú vezette a zenekart, a korai években még Balázs Fecó is a Neotonban játszott és énekelt. Hozzájuk csatlakozott a három Éva, a Kócbabák, tehát a Csepregi Éva – Fábián Éva – Pál Éva trió: őŐk lettek az 1977-ben átalakult, Neoton Familiává változó együttes. A ma is ismert együttes 1980-ban vette fel véglegesnek mondható formáját, ekkor csatlakozott a csapathoz a gitárt pengető énekes, Végvári Ádám. A Neoton Familia összesen több mint 30 lemezt adott ki hőskorában, s megjárták Japánt, Nyugat-Németországot, Spanyolországot, de még Argentínába is eljutottak. Dalaiknak köszönhetően a 2000-es évek végére egy musical is íródott sikereikből Szép nyári nap címmel.

I Love You, Holnap hajnalig, 220 felett. Sikereik és népszerűségüke az évek múlásával sem csökkent. Többször is összeállt a nagy csapat, igaz, más-más felállásban: míg 1990 és 1992 között Éva-Neotonként játszottak a nagyérdeműnek, addig 2005 óta a Neoton Familia Sztárjaiként lépnek fel országszerte. Több nosztalgiakoncertet is rendeztek az elmúlt években, évtizedekben, ilyen volt például az 1996-os Budai Parkszínpadon, az 1998-as Budapesti Sportcsarnokban és a 2005-ben a Puskás Ferenc Stadionban rendezett koncert is, de nagyon sokat játszák slágereiket a legnagyobb retrobulikban is.

A TV GO-n a 1998-as Neoton Varázs címet viselő koncertet nézheted meg, melyet az együttes egyik kiváló billentyűs-zeneszerző-énekes muzsikustárs, Jakab György emlékének ajánlottak a zenekar tagjai.

EGY MÁSIK KONCERT A NEOTON FAMILIÁTÓL:
- Neoton Família : Búcsúkoncert

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Gaboolvas.blogspot.com / MTI

Filmek Neked!

Neoton Família: Neoton varázs

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)