Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tovább gurul a gyógyszer angolhonban - Johnny English újra lecsap

  • TV GO
  • 2019. 04. 13., 14:26

Igazából nem tudjuk, hogy csupán a véletlen műve, vagy egyfajta fricskának szánták a dolgot, de úgy tűnik, hogy a britekre nagyon rájár a rút, és a miniszterelnök-asszony nem nagyon aludhat nyugodtan...

Nem, nem aktuálpolitikai kérdéseket szeretnénk feszegetni így hétvégén, sokkal inkább csak a helyzetet elemezzük: egy kibertámadás során minden brit ügynök kiléte lelepleződik, és mindez a közelgő G20-as csúcs előtt történik. Nem maradt más hátra, minthogy a régi MI7-bútordarabok közül leakasszanak egy párat az ügy mihamarabbi megoldása érdekében. A probléma, hogy egyetlen kivétellel mind az összes titkosügynök már vagy meghalt, vagy pedig már a nyugdíj napjait élvezik. Mondom: egyetlen kivétellel.

Forrás: TV GO

Szemünk ezért sem marad szárazon: az őrült, Mr. Bean-i idiótizmus most is visszaköszön a britek utolsó reménységének, Johnny Englishnek személyében, aki most a digitális világgal, az informatikával kell felvegye a harcot. Meg egy őrült számítástechnikai géniusszal, akinek - úgy tűnik - van kellően vaj a füle mögött... A legnagyobb kérdés viszont tényleg az, hogy a nyugdíjas napjait tanítással és MI7-es utánpótlás-neveléssel kitöltő English és hű, ugyanakkor együgyű kollégája, Bough megfelelnek-e a feladatra... A tavaly őszi premier - egy előzményfilm kíséretében -

már elérhető a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Giles Keyte/Focus Features/Kobal/Shutterstock

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)