Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – A kis hableány

  • TV GO
  • 2019. 04. 14., 06:38

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Talán nem nyúlunk annyira mellé, ha azt mondjuk, ha ez a film nem másról, mint a sokszor hőn áhított szabadságról szól. De mi is a szabadság valójában? Az, ha nem függünk, tartozunk valakihez, valamihez? Vagy hogy mindenféle kötöttség nélkül tehetünk meg dolgokat? Vagy hogy pont ezek adják meg a vágyott érzést, amiben igazán azok lehetünk, akik szeretnénk lenni? Nagy kérdés – talán az élet legnagyobbika. És ezt mindenkinek magának kell megválaszolnia.

Forrás: Disney Media Distribution

A héten a Disney egyik legnépszerűbb filmjét hoztuk el Nektek, amelyben Ariel, a szépséges és vidám sellőlány pont ezekre kérdésekre keresi a választ, saját válaszát. Merthogy nem törődik apja, a szigorú Triton tanításával, hogy a tengeren kívüli világtól tartsa magát távol: a hercegnő a felszínre úszik, egy vihar azonban elé sodorja álmai hercegét. Persze, szerelem lesz ez első látásra, és el is határozza, hogy megkeresi álmai hercegét, ezért is dönt úgy, hogy minden áron emberi alakot szeretne ölteni. El is megy a gonosz tengeri boszorkányhoz, Ursulához, aki természetesen valóra váltja a tengeri szépség kívánságait, ám úgy tűnik, súlyos árat kell fizessen ezért…

Tartsatok Velünk ezen a héten is: NÉZZÉTEK MEG A FILMET a TV GO-n, válogassatok Disney-filmtárunkból vagy olvassátok el további cikkjeinket a Disney-mesedélután sorozatban!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

A kis hableány

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1989)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)