Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A mi kis falunk 3. évad 9. rész – összefoglaló

  • TV GO
  • 2019. 04. 15., 16:12
  • A mi kis falunk

Ami Londonnak a Big Ben, Kölnnek a dóm, Párizsnak az Eiffel-torony, az Pajkaszegnek Teca kocsmája. A helyi alkoholbogarak által a világörökség részének tekintett objektum pedig továbbra is veszélyben van, ugyanis újabb potenciális vevő érkezik a településre.

Közben János atya zarándoklatot szervez Esztergomba Ferenc pápa szurkolói keménymagjának részvételével. A buszt azonban a polgármester intézi, amiből egyenesen következik, hogy garantáltan nem lesz zökkenőmentes az út. A katasztrófa még azelőtt beüt, hogy a jármű akár egy métert is megtett volna: a bérleti díj ugyanis nem tartalmazza a sofőr szolgálatait, így a buszvezető érkezés után illedelmesen elköszön, és felszáll a távolsági járatra. A plébános viszont a Tinderen is otthonosabban mozog, mint a busz vezetői ülésében, úgyhogy feltétlenül szükség van egy B-tervre. Közben új vevőjelölt érkezik Teca kocsmájába, a májpusztító közmunkás halálosztag azonban puszta jelenlétével eléri, hogy elálljon vételi szándékától, majd sietve távozzon a faluból. A kocsmárosnő által hőn utált Erika – akinek jó ideje fáj a foga a kocsmára - azonban semmit nem bíz a véletlenre: ráveszi a polgármestert egy olyan határozat megalkotására, miszerint az épület kizárólag vendéglátóipari egységként üzemelhet a jövőben (is).

Laci meghökkentő(nek szánt) bejelentést tesz: Teca távozása okán örökre elhagyja a falut, és soha többé nem jön vissza. Elhatározása azonban annyira bolygatja meg a közvéleményt, mint amikor valaki elbarikádozza magát saját otthonában, ám közben egyetlen túszt sem ejt. János atyának közben eszébe jut, hogy Mokri Sanyi fia rendelkezik némi buszvezetői rutinnal – ha jogosítvánnyal nem is. Bazsó azonban nem reagál túl lelkesen, mikor közli vele, hogy anyagi ellenszolgáltatás nem jár a sofőri munkáért. Ám nagylelkűségét bizonyítandó, végül egy apró szívesség fejében is elvállalja a küldetést: történetesen, ha felveheti a pap reverendáját, és kövekkel rekonstruálják a Mátrix legendás, golyó elől elhajlós jelenetét. A közjáték végül feleslegesnek bizonyul, ugyanis mint kiderül, a buszban egy csepp üzemanyag sincs. Közben újabb vevő érkezik a kocsmába, aki halmozottan ezoterikus beállítottságú egyedként jógaközpont létrehozását tervezi. (Melyre bizonyára gigászi piaci rést tömne be Pajkaszegen.) Szifonék őt is elüldözik, a lehetséges vevők sorát már csak egy pajkaréti kocsmáros gyarapítja, ám Tecában van annyi önérzet, hogy ne adja el az épületet a rivális település lokálpatriótájának, így a kocsma végül megmenekül.

Illusztráció: RTL Klub

A műsor visszanézhető az RTL Most oldalon!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: A mi kis falunk

Filmek Neked!

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)