Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Alternatív befejezések a Trónok harcához

  • TV GO
  • 2019. 04. 16., 20:15
  • Trónok harca

Nem vennénk rá mérget, hogy bárki is túléli vagy "túlhalja" a vége főcímet.

Nem könnyű az egyszeri biztosítási ügynök élete Westerosban, de ügyfélként se lehet egyszerű olyan konstrukciót találni, ami sárkány-kárra is fizet. Nehéz helyzetben vannak a mezőgazdasági szakemberek, akik a dinamikus évszakváltás miatt félthetik az üzletet. Veszélyben van a vadvilág is: túlvadászat fenyeget, miután az északon feltorlódott seregek mellett mára két sárkányt is etetni kell, a hadászati eszközök gyártása és a fűtés pedig elképesztő mennyiségű fát emészt fel. Nagy kérdés, hogy a déli seregek és a sárkányok mennyire állják majd a deres kondíciókat, akárcsak a falon túli horda és az artikus légtömegek nyomását. Az új évad nyitánya óta egyre csak él bennünk a gyanú, hogy a naplementés sárkányreptetés elmarad, és helyette valami nagyon brutális dolog fog történni az utolsó képkockán. Három alternatív befejezés következik.

Az éghajlatváltozás összeroppantja a háttérországot

A sorozat keveset mesél Westeros gazdasági működéséről, de nem nehéz kitalálni, hogy mi történne akkor, ha a Falon túl felgyülemlett jeges levegő lezúdulna a déli területekre. A meteorológiai tünemény előoldalán pusztító viharok teszik tönkre a termést, áradások mossák el a településeket, a világ felfordul, ráadásul a sárkányok is éhesek. A megzavarodott szárnyas gyíkok tűzzel védekeznek a hideg ellen, forró sóhajtásukkal kiterjedt erdőtüzeket okozhatnak. A háttérország összeomlása elvágja az emberi seregek ellátását, és a zombik simán behúzzák a három pontot. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a holtak serege miként állja a fagypont fölötti hőmérsékletet, de az eddig látottak alapján birodalmuk legfeljebb a fagyhatárig terjedhet ki, tehát a Keskeny-tengeren túl és a legdélebbi területeken élők biztonságban maradhatnak.

Illusztráció: GOT WIKIA

Az „ősi idegenek elmélete”

Bizonyára te is emlékszel Deanerys és Jon barlangi randevújára, amikor a pislákoló fáklya fényében Észak királya megmutatta azokat a furcsa rajzokat. A sötét üregben talált feljegyzéseken három létforma találkozik: az emberek, a Mások és az Erdő gyermekei. De mi van akkor, ha a falra festett jelenetek egy kozmikus találkozás emlékeit őrzik? Forgatókönyv: még a vérengzés közben a maréknyi túlélő eljegesedett tekintetét a horizontra szegezi, ahol különös fények szűrődnek át a jégfelhőkön. Ekkor érkeznek meg Roland Emmerich legvadabb csészealjai, amikből egy régi-új civilizáció hírnökei szállnak alá a bolygóra. Körkapcsolás a nagyobb házak központjaihoz, ahol szintén ez a helyzet. Passzol a látomáshoz: az izzó légkörből alászálló herceg/hercegnő igába hajtja a tájat.

Mindenesetre az azbesztből gyúrt Deanerys tűzállósága, és a sárkánytojások kiköltésében mutatott gyakorlata a gyíkemberekben hívők figyelmét már biztosan felkeltette.

via GIPHY

Brandon már tudja

Az identitását vesztett látnok egyelőre nem nagyon mutatja segítő szándékát, már ami a felkészülést illeti. Igaz, nem is erénye a feltűnősködés, meg persze mi sem örülnénk annak, ha már most lelőné a poént. A legtutibb befejezés azonban mégis az lenne, ha az utolsó jelenetben mindenki rajzzá merevedne és rájuk csukódna a könyv.

Még több Trónok harca - a folytatáshoz kattints ide!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Hulton Archive - Getty images

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

2012: Jégkorszak

Színes, magyarul beszélő, amerikai katasztrófafilm (2011)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)