Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 702. - Chucky továbbra se játék

  • TV GO
  • 2019. 04. 17., 10:30
  • Zacc nélkül

Már dátuma is van a Minecraft filmnek; Chucky meg nagyon néz miket egy új poszterről. A Trónok harca színészeit call centerezésre fogták, az új Bosszúállók rendezői pedig azért könyörögnek, hogy senki se spoilerezzen.

Dátumon a Minecraft film

A fejlett világ összes tíz év alattija visszafojtott levegővel várja, hogy végre láthassa kedvenc számítógépesjátékának szélesvásznú adaptációját. Vagy az is lehet, hogy csak simán kockulnának tovább a kockákból felépülő virtuális homokozójukban. Az sem elképzelhetetlen, hogy 2022-re a kutya se fog emlékezni arra, hogy mekkora őrület volt valaha a Minecraft, ami elég nagy probléma lenne Warner Bros.-nak, mivel akkorra tűzték ki a Minecraft film bemutatóját. Az ötletet, hogy az egyik legfelkapottabb játékból készüljön film a LEGO Movie sikere alapozta meg. Ez akár logikus is lehetne, mert abban is kockákból kell építkezni, meg ebben is, de ettől még nem is lehetne különbözőbb a két élmény, szóval kérdés, hogy a projekt producere, Roy Lee mennyire számolta el magát. Persze, ha akárcsak a LEGO Movie esetében, most is írnak egy rendes történetet, meg igazi karaktereket mellé, akkor simán működhet a Mincraft film. Kiderül 2022. március 4-én.

Gyilkos baba az új Gyerekjáték poszterén

Csak, hogy mindenkinek tiszta legyen: ez a Gyerekjáték az eredeti Gyerekjáték remake-je, és nem a Dwayne Johnson főszereplésével készült Gyerekjáték remake-je. Most, hogy tömegeket tettünk nagyon boldogtalanná – nem hisszük. Térjünk is rá a nyolcvanas évek egyik legjobb horrorjának feldolgozására.

Metro-Goldwyn-Mayer

A június 21-én nyitó remake-ben talán egy igazán érdekes dolog van, hogy Mark Hamill adja a gyilkoskedvű babának, Chucky-nak a hangját. Ezen kívül nehéz lenne bármi érdemlegeset erről a filmről elmondani. Talán annyit, hogy a poszter túl műanyag hatású, és ezért kevésbé komolyan vehető, már persze amennyire egy gyilkos játékbaba egyáltalán komolyan vehető. Valamint van trailer is, az valamennyivel jobb:

Jimmy Kimmel call centerezésre fogta a Trónok harca színészeit

Megállíthatatlanul dübörög a Trónok harca-vonat a nyolcadik évad premiere után is, most épp Jimmy Kimmel műsorában debütált a videó, ahol a színészek egy része teljesen új szerepben próbálja ki magát: a rajongói tudakozóban telefonon válaszolják meg a kérdéseket. Cersei Lannister például szakszerű tanácsot ad azügyben, mit tegyen az ember, ha véletlenül beleszeret a testvérébe, Sam pedig a szürkehám avatatlan szakértőjeként segít a bajbajutott klamídiás rajongón. A videó szerint a színészeket heti 20 órában kötelezi arra a szerződésük az HBO-val, hogy ezt a munkát végezzék, ráadásul Samet még fűnyírásra is befogták George R.R.Martin udvarában.

Levélben kérik a Russo-testvérek a rajongókat, hogy ne spoilerezzenek a Bosszúállók: végjátékról

Joe és Anthony Russo levélet intéztek a rajongókhoz a küszöbön álló Bosszúállók: Végjáték premier előtt. Attól tartanak, hogy mindent ellepnek majd a spoilerek, ez pedig elrontja mások filmélményét, így nyomatékosan kérik azokat, akik megnézik a széria befejező részét, hogy ne áruljanak el semmit róla. A Twitterre posztolt nyílt levélben kifejtik, hogy ők és a stáb három évig dolgozott fáradhatatlanul azon, hogy a megfelelő módon fejezzék be a történetet, és az ő munkájukat tisztelik meg a mozinézők azzal, hogy nem spoilereznek. Végezetül pedig emlékeztetnek mindenkit arra, hogy Thanos csendet követel.

További filmes híreket itt találsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Metro-Goldwyn-Mayer, Microsoft

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Bosszúállók

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2012)

Bosszúállók: Ultron kora

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)