Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ilyen „boldog˝ új évet senkinek se kíván(j)unk

  • TV GO
  • 2019. 04. 19., 11:26

Az egész úgy kezdődik, mint minden, a hátunk púpjára kívánt, pofavizitnek szánt buli: mindenki hazudik a másiknak, de úgy, hogy a másik ne sértődjön meg. Jó kis szilveszter és BÚÉK ez...

...és ezt még a nyolcszázhatvanhétezredik ajándék bejgli sem teszi tönkre. Vagy mégis? Főleg akkor lehet hatásos és emlékezetes az év végi össznépi banzáj, ha a házigazda egy trükköt is bevet: és ez az a pont, amikor előkerülnek a mobilok.

Forrás: TV GO / InterCom

Már maga ez a szitu is rázós, már ekkor elkezdődik a susmus: nyilván vannak mindenkinek titkai, de itt már első látszatra is kényelmetlen, nemhogy az, amikor megérkeznek az első SMS-ek - meg az első pikáns, szilveszteri képek. Ezután viszont olyan sebességgel kezdenek el kiesni a csontvázak a szekrényekből, hogy biológus legyen a talpán, aki rohangál utánuk. A kis töltelékek - a vacsoraközi instant testedzés, a selfie-nek induló intermezzo-k - viszont különösen viccesek.

A fagyi azonban többszörösen is visszanyal: bár elsőnek izgalmasnak indult ez az egész, de sok bizalmi pofon éri az összeverődő haverokat. Egy biztos: mi nem igazán játszanánk ilyen idióta játékot, ami nem csak hogy sokszor kínos volt, hanem gallyra vágta az “óriási bulit” az új év küszöbére. Tanulságos sztori, főleg a végjáték: már a TV GO-n, hogy

milyen meglepetéseket NE szánjunk szilveszterre!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Filmek Neked!

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)