Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kicsik, színesek és közel sem boldogtalanok: ők a Trollok

  • TV GO
  • 2019. 04. 18., 15:40

Sokszor azt gondolnánk, hogy csak az ember tud piszokul pesszimista lenni - ami persze óriási tévedés. De miért is nem tudunk legalább egy kicsit optimisták - vagy ne adj’ Isten: boldogok - lenni, főleg, ha minden adott ehhez?

Merthogy a boldogságot valójában nem másban, tárgyakban, emberekben vagy más helyen kell keresnünk, hanem önmagunkban találjuk meg - ha tömörek szeretnénk lenni, akkor ez a lényege Ágas, Pipacs meg a többiek történetének. A Trollok ugyanis - elnevezésükkel ellentétben - nagyon is boldog, színes kis lények, akiket az egymás iránti szeretet, és az életükkel kapcsolatos általános elégedettség tesz boldoggá.

Forrás: TVGO / DreamWorks Animation

De persze ott van a már említett Ágas, akiben olyan mértékű aggodalom és pesszimizmus van, hogy az már néha soknak is tűnik. Jó, rendben, van is kiktől félnie: a bergeniektől, akik abban a hitben élnek, hogy ha megeszik a kis Trollokat, csak akkor lehetnek boldogok. Nos, Pipacs, a mindig boldog troll-lány, minden kicsi troll királynője éppen ez ellen veszi fel a harcot...

És ez az egész olyannyira nagy siker lett Justin Timberlake-estül és Anna Kendrik-estül, hogy a DreamWorks nyomban rá is bólintott a folytatásra, amelyre csupán már csak egy évet kell várnunk, a Trollok 2 a legutóbbi információk alapján 2020. április közepe felé érkezhet a magyar mozikba is. Csak találjanak még egy olyan jó dalt, mint annak idején, 2016-ban a Can’t Stop The Feeling volt... De addig is

a TV GO-n már megnézheted a nagysikerű első részt!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: DreamWorks Animation

Filmek Neked!

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)