Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Amikor már álmodni is bűn – Álomutazó

  • TV GO
  • 2019. 04. 22., 11:31

Rendkívül nehéz elképzelni azt, amikor már mindent gépek irányítanak: mi lesz velünk, emberekkel? A gépek nem azért vannak, hogy segítsenek minket, hanem aztért, hogy átvegyék a helyünket és irányítsanak? Hát nem!

Tényleg álomszerűnek, egy rossz álomnak hathat az Álomutazó alaptörténete, amely már-már segítségért kiált: mindenki csak megállás nélkül dolgozik, a gyerekek napjaikat csak az iskola négy szürke fala között töltik és haza is csak a házi feladat miatt mennek. És mindez azért van, mert az ember megalkotta a gondolkodó – és irányító – gépet. Ez kellett Nekünk?

Forrás: TV GO / Facebook - TulipánTündér Produkció

Mindig azt mondjuk: maradjatok egy kicsit gyerekek – igen, még akkor is, ha már felnőttetek: a történet főhőse Tomi ugyan még csak 10 éves, de nagyon is látja, hogy valami nagyon nem kerek. Ő lesz az, aki ez ellen az egész, igencsak rosszul működő dolog ellen el kezd harcolni egy kedves, álombárány oldalán, hogy legalább az álmokat – álmainkat visszaszerezze, hogy egy kicsit mindenki újra gyereknek érezhesse magát.

Igen, talán ilyenkor, húsvét környékén érdemes átgondolni mindennapjainkat, hogyan is telnek: törődünk, foglalkozunk-e mindazokkal, akiket szeretünk, de talán nem jut elég idő, vagy éppen azokkal a számunkra is kedves dolgokkal, amelyekben még valóban mi is ott voltunk – akár egy gyermek képében. Utazzunk egy kicsit vissza az időben, utazzunk az álmainkért, azért, hogy egy kicsit újra felszabadultak - gyerekek lehessünk:

álmodni, létezni nem bűn!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Facebook - TulipánTündér Produkció

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)