Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mellékszereplőből a galaxis legvagányabb pilótája

  • TV GO
  • 2019. 04. 22., 20:30
  • Akkor és most

Bár a legtöbben a messzi-messzi galaxisban röpködő vagány pilótaként ismerték meg, bőven van mit nézni Oscar Isaac karrierjének abból a szakaszából is, amikor még nem fedezte fel magának úgy igazán a filmszakma.

Oscar Isaac nagyjából tíz évig járta a mellékszereplők útját a filmvilágban, amikor ugyan sok filmben játszott, mégsem kapott főbb szerepeket, tipikusan a mellékszereplők között tűnt fel. Miután végzett a New York-i Juilliardon, néhány kisebb szerep és tévésorozat után Józsefet játszhatta el első nagyobb filmjében, A születésben 2006-ban.

© 2006 New Line Cinema.

Robin Hood (2010)

A 2010-es Robin Hoodról valószínűleg mindenkinek Russel Crowe esetleg Cate Blanchett ugorhat be, kicsi a valószínűsége, hogy bárki rávágja Oscar Isaac nevét is, pedig ő játszotta János királyt egy kisebb szerepben.

David Appleby - © 2010 Universal Studios

Drive (2011)

Ugyanez a helyzet a Drive-val: igen, ebben is feltűnt Isaac. Ő alakította a Carrey Mulligan által játszott Irene börtönviselt férjét, aki sajnos elég hamar el is halálozik.

© 2011 - FilmDistrict

W.E – Országomat egy nőért (2011)

Még ugyanebben az évben Madonna is rendezett egy filmet, és be is válogatta színészei közé Isaacet. Az énekesnő második rendezését Velencében mutatták be, és nem estek tőle hanyatt, de legalább újabb lehetőséget biztosított a színésznek, hogy filmográfiáját fesztiválkompatibilis alkotásokkal gazdagítsa.

© 2011 - The Weinstein Company

Llewyn Davis világa (2013)

Arra, hogy Isaac jó színész, és tökéletesen alkalmas arra, hogy elvigyen egy egész filmet a hátán, arra a Coen-tesók jöttek rá, mikor a New York-i folkzenész szerepét ráosztották. A film a zsűri nagydíját nyerte el Cannes-ban, Isaacet pedig Golden Globe-ra is jelölték, annyira meggyőzte a szakmát a karrierjében megtorpant, kallódó zenész életrekeltésével.

© 2013 - CBS Films

Ex Machina

Bár a Llewyn Davis világa siker volt, a mainstream mozirajongókig nem igazán jutott el művészfilmes jellege miatt, az Ex Machina viszont még egy lépéssel közelebb vitte ahhoz, hogy mindenki megismerje a nevét. Alex Garland első rendezése egy meghökkentő low budget sci-fi, amelyben az Alicia Vikander-Domnhall Gleeson-Oscar Isaac-trió brillírozik.

© 2015 - Universal Pictures International

Mutassatok egy hőst (2015)

A filmek közt időt szakított egy sorozatra is, és milyen jól tette, a Mutassatok egy hőst ugyanis meghozta első Golden Globe-díját. Az HBO minisorozatában egy fiatal polgármestert alakít, aki olcsó bérlakásokat építtet a feketéknek és latinoknak, ami miatt ki is húzza a gyufát a fehér középosztálynál.

Paul Schiraldi/HBO Entertai - © 2015 HBO

Star Wars IX-XI

Innen pedig már tényleg mindenki ismeri a történetet: a Star Wars legújabb trilógiája hozta meg azt az igazi gigahírnevet, amely alapján most már tényleg mindenki tudja ki ő. Bár Dameron Poe szerepében azért nem kell a csillagokat is lejátszania az égről, jól áll neki a feleselős pilóta szerepe, az pedig még jobban, hogy valószínűleg soha többé nem kell láthatatlan mellékszerepeket játszania. Ennek köszönhetően 2020-ban Denis Villeneuve Dűne-filmjében láthatjuk majd, amelyben Leto Atreides herceget alakítja majd.

© 2015 - Lucasfilm

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

Star Wars: Az ébredő Erő

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)