Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A ’90-es évek kedvenc rombolói a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2019. 04. 23., 13:35

A kritikusok mindkettőt utálták, a ’90-es évek gyerekeinek viszont kincs volt mindkettő. Felszállás a nosztalgiavonatra, a TV GO-n elérhető a Jumanji és a Godzilla!

Jumanji

Bár a Jumanji a maga korában, 1995-ben hihetetlenül rossz kritikákat kapott, és szinte minden komolyabb szaklap gyűlölte a filmet, sokak – főleg a ’90-es évek gyermekei számára a tévécsatornákon évente legalább háromszor lejátszott film látványos és izgalmas élmény volt. Könyvadaptációnak mondjuk tényleg elég gyenge volt, ráadásul arról sincs statisztika, hogy a tanulságával - miszerint nem kell rögtön minden kezünkbe kerülő társasjátékkal játszani, mert könnyen dzsungelt csinál a városból - hány gyerekéletet sikerült megmenteni, ennek ellenére pont olyan volt, mint ami a gyerekeknek kellett: látványos, fantáziadús, szórakoztató.

Columbia/Tristar - © 1995 TriStar Pictures

Nem véletlen, hogy rebootolni akarták, és mostanában már Dwayne Johnson rohangál a dzsungelben szintén nem túl magas minőségben, de legalább dicséretes CGI-közegben, ráadásul anyagilag is kifizetődő vállalkozás lett, mert már készül a harmadik rész is.

Godzilla

A Godzilla nagyon hasonló utat járt be, mint a Jumanji: utálták a kritikusok, imádták a tévé előtt ülő gyerekek. A Godzilla mondjuk alapból nehezített pályáról indult, hiszen a híres szörny a japán popkultúra egyik legismertebb alakja több mint 60 éve. A japán filmek és képregények ismerői egyenesen istenkáromlásnak nevezték az amerikai változatot, főleg azt sérelmezték, hogy teljesen áttervezték a szörnyeteget. Az eredetileg trilógiának tervezett filmfolyam így nem kapott zöld utat, de Hollywood nem olyan, hogy csak úgy elengedjen egy csengő pénzeszsákot, másfél évtizeddel később, 2014-ben azért lett egy újabb film, ami el is nyerte a kritikusok meg a nézők tetszését is, így mehet a trilógia, a Godzilla II – A szörnyek királyát május végén mutatják be a mozik.

Felidéznéd a kilencvenes évek kedvenc szörnyes-rombolós filmjeit? A TV GO kínálatában megtalálod a Jumanjit és a Godzillát is!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: © 1998 TriStar Pictures, Inc. All Rights Reserved.

Filmek Neked!

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)