Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Valóra vált az elmélet - Rokonsági útmutató a Trónok harcához

  • TV GO
  • 2016. 06. 30., 09:19
  • Trónok harca

A hatodik évad záróepizódja után nem árt számot vetni, mert a rokoni kapcsolatok nedstarki fejetlenségét tényleg nem egyszerű átlátni.

Az évadzáró, The Winds of Winterben végre bekukucskálhattunk az Öröm Tornyába, hála Bran látomásának.

De mielőtt kitérnénk arra, hogy mi is történt ott, gyorsan foglaljuk össze mi is vitte oda Nedet.

Rickard Stark egyetlen lányát, Lyanna Starkot eljegyezte Robert Baratheon. Ez az aprócsak hiba, azonban nem tartotta vissza Rhaegar Targaryen herceget - aki jómaga is házasember -, hogy szemet vessen Lyannara, akit rövid úton el is rabol.

Egy kis véres kitérő után Ned Stark megtalálja az Öröm Tornyát és benne testvérét, sajons azonban későn érkezik: Lyannat vérben úszva találja. Lyanna erejének utolsó morzsáival rábízza a vele lévő barnaszemű újszülöttet testvérére, hogy gondoskodjon róla ő.

Hogy miért is érdekes ez? Mert, ha tényleg így történt, akkor Jon Snow nem Ned Stark fattya, hanem Jon Targaryen, Lyanna Stark és Rhaegar Targaryen fia. (Így válnak valóra a legelképesztőbb rajongói elméletek.)

De, hogy még világosabb legyen a dolog, és hogy ne csak Jonról legyen mindig szó, itt a sorozat rokonsági kapcsolatait bemutató diagramm, amit az HBO tárt a rajongók elé:

Kép: Makinggameofthrones

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:
- No Escape (feliratos)
- Egyiptom istenei
- Pasolini (feliratos)
- Spotlight: Egy nyomozás részletei

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás:makinggameofthrones

Borító: techinsider.io

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)