Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Semmi sem örök: csak Örök kaland

  • TV GO
  • 2019. 04. 28., 06:51

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Rettenetesen rohanunk, és talán ezért sem csoda, hogy mindannyian valami másra vágyunk: mindannyian vágyunk a végtelen idő áldására, arra, hogy ez az élet sose érjen véget, hogy minél több mindent élhessünk meg, minél több dolgot szerezzünk meg. De mire is jó ez a habzsolás? Nos, ezt mi sem tudjuk sokaknál, de arra viszont rájöttünk, hogy az idő valóban relatív.

Forrás: Disney Media Distribution

Hollywood álomgyára persze ezt a kérdést is meg próbálta megválaszolni, és tette ezt a Disney inkább több, mint kevesebb sikerrel: merthogy az Örök kaland pont erről szól. Arról, hogy él egy család már ki tudja, mióta, de már biztosan idősebbek 100 esztendőnél is, az idő azonban cseppet sem járt el felettük. A Tuck család tagjai – köztük fiuk Jesse is – egy alkalommal az örök élet vízéből ittak. De van egy másik család is, Fosterék, akik lányukat Winnie-t annyira szeretik, hogy ezzel már-már megfojtják, minden létező szabadságot elvéve tőle.

A két fiatal egy véletlen folyamán egymásra talál, olyannyira, hogy végtelennek tűnő szerelem bimbózik ki kettejük érzelmeiből, ám Winnie még nem sejti, milyen nehéz titkokat rejtegetnek Fosterék. És ha ez még nem lenne elég, még a forrásra is rátenné a kezét valaki…

Tartsatok Velünk ezen a héten is: NÉZZÉTEK MEG A FILMET a TV GO-n, válogassatok Disney-filmtárunkból vagy olvassátok el további cikkjeinket a Disney-mesedélután sorozatban!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Örök kaland

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2002)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)