Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elképesztő képeket hoztunk a 47 éves Szikláról

  • TV GO
  • 2019. 05. 02., 19:00
  • Akkor és most

Ereje teljében ünnepelheti 47. születésnapját Dwayne Johnson, aki a színészi pálya előtt feszesre húzott küzdőtereken osztogatott asztalokat, székeket és létrákat. Nem, nem színpadépítő vagy kellékes fiú volt, hanem profi pankrátor, aki a fenti tárgyakon túl jó néhány pofon kiosztásról is gondoskodott. 

Foto: Europress / Getty images

Amikor éppen nem a WWE vagy a WWF harcosaként pózolt a kamerának:

Foto: Europress / Getty images

Igaz a tanítás: szeresd önmagad, szeresd testvéredet akkor is, ha az a viasz gyermeke. A 17 évvel ezelőtt elcsattant csók helyszíne a Madame Tussaud volt.

Foto: Europress / Mario Tama - Getty images

Az év mellizma díj versenyzői? Dehogy! Meggyőző feszítés a Rampage: Rombolás bemutatóján.

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

Manapság

Az év egyik "legvárósabb" filmje a Halálos iramban spin-offja, a Hobbs és Shawn augusztus 1-jén mutatkozik be Magyarországon. Az elképesztő izgalmakkal kecsegtető akciófilmet David Leitch (Deadpool 2, Atomszőke, John Wick) rendezi, benne a Szikla mellett Jason Statham és a főgonoszt alakító Idris Elba gondoskodik a hangulatról.

Hogy ne teljen céltalanul a várakozás, nézz meg nálunk néhány filmet a szülinapossal! Itt van például a Felhőkarcoló, a Központi hírszerzés és Az Amazonas kincse.

Foto: Europress / Michael Loccisano - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Dimitrios Kambouris - Getty images

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Központi hírszerzés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2016)

Az Amazonas kincse

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2003)

Atomszőke

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2017)

John Wick

Színes, szinkronizált, amerikai akcióthriller (2014)