Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

ZENE A TV GO-n: Tóth Vera a Symbolban

  • TV GO
  • 2016. 07. 09., 08:38

Sok nagyszerű énekest és zenekart termeltek ki az elmúlt évtizedek során bemutatott televíziós tehetségkutatók, melyek nem csupán ideglenesen tündöklő hullócsillagokat hoztak a hazai zeneipar égboltjára, hanem olyan nagyszerű előadók is eljutottak szélesebb közönséghez, mint amilyen Tóth Vera is lett 2004 óta.

Tóth Veronikát már gyermekkora óta komolyan érdekelte a zene színes és széles világa, 16 éves koráig viszont csupán autodidakta módon képezhette önmagát, tinédzser éveinek vége felé közeledve azonban már a musicalek világa is megérintette a zenei pályája elején járó lányt. A tapolcai születésű énekesnőt 2004-ben ismerhette meg igazából az ország: ekkor jelentkezett az akkor induló Megasztárba, melynek legvégén az év hangjának választotta meg a tehetségkutató zsűrije és közönsége. Nem sokkal később megjelent első, önálló lemeze Ébren álmodom címmel, az albumról a Nem baj, hogy semmi nem jön könnyen című számhoz debütáló videoklipje is elkészült. Az első, lemezbemutató turnét követően az album aranylemezzé, Tóth Vera pedig klubok, rendezvények és különféle fesztiválok állandó fellépőjévé vált.

2004 óta összesen négy szólóalbuma jelent meg, 2008-ban Artisjus-díjjal is kitüntették munkáját. Más műfajokban is szívesen kalandozik, napjainkban az alternatív RandomTrip előadások szereplője, de húgával, Tóth Gabival is rendszeresen fellép Sister Act névre keresztelt koncertsorozatukban. 2014-ben a TV2 Sztárban sztár című műsor döntőse, 2015-ben pedig a Gyémánt című dallal a Dal középdöntőjébe is továbbjutott. Július második szombatján a budapesti Symbolban készült koncertfelvételt ajánljuk a TV GO-ról az énekesnő fellépései közül, ahol saját dalai mellett világslágereket is meghallgathatunk Tóth Vera előadásában.

TÓTH VERA - SYMBOL A TV GO-n:
- Tóth Vera Symbol

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Ocdn.eu

Filmek Neked!

Tóth Vera Symbol

Koncertfilm (2012)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)