Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A cipőbűvölő: a rossz fiúk 43-asban járnak

  • TV GO
  • 2016. 07. 17., 08:30

Adam Sandlert végre normális szerepben is látni.

Az alakváltó cipő majdnem olyan menő, mint a láthatatlanná tévő köpeny vagy a varázsceruza. Míg utóbbiak előnyeit nem hiszem, hogy ecsetelni kéne, addig a mágikus cipellő vizsgálata, már csak minőségbiztosítási okokból is szükséges.

Valószínűleg sokak fantáziáját izgatja az alakváltás gondolata. Vajon, milyen lehet egy idegen ember bőrében élni? Hogyan tudnánk helytállni a felvett személy élethelyzeteiben? Egyáltalán képesek lennénk-e a másik fizimiskájával új dolgokat átélni? Napestig sorolhatnám a bőrcserével kapcsolatosan felmerülő kérdéseket és lehetőségeket, helyette inkább ismerjük a téma egy megfilmesített változatát!

Max, (Adam Sandler) a szürke kisegerek mesterpéldánya, alaposan belesavanyodott a több generációs családi cipészet mindennapjaiba.

Érzi, hogy boldogtalan, de változtatni képtelen. Hosszútávú céljai nincsenek, de még egy épkézláb bakancslistát sem állított még össze soha. Hősünk a depressziós létállapot tökéletes illusztrációja!
Max egyébként egy szimpatikus fazon. Szorgalmas, udvarias mester, aki munkaidő után idős édesanyjáról gondoskodik. Életét nagyban befolyásolja édesapja rejtélyes eltűnése, amit szemmel láthatóan képtelen feldolgozni. Szociális élete a szomszéd borbéllyal (Steve Buscemi / Dustin Hoffmann) folytatott felületes beszélgetésekben merül ki

Kép: nypost.com

Egy géphibának hála azonban minden megváltozik. Cipész barátunk éppen a környék rosszfiújának (Method Man) lábbelijét talpalja, mikor munkaeszköze hirtelen elfüstöl, így a pincében őrzött családi örökséggel kénytelen folytatni a munkát. A misztikus masina mágikus képessége, hogy a rajta javított cipőkbe bújva, a suszter annak igazi gazdáinak küllemét öltheti magára.

Max előtt megnyílik a lehetőség az újrakezdésre, hiszen a megjavított „tíz és feles” cipők végett egy kisvárosnyi ember külsejét öltheti magára. A fantasztikus ajándék azonnal megrészegíti, és mintegy önjelölt igazságosztó, megpróbál rendet tenni néhány ember életében. Nem elhanyagolható az sem, hogy így végre odasettenkedhet plátói szerelme közelébe is.

Kinek ajánljuk?
A cipőbűvölő egy kicsit kiszámítható, azonban mégsem idegesítő és nem utolsósorban könnyen emészthető történet, ami egy összeülős családi délután hálás kiegészítője lehet.

Kinek nem ajánljuk?
Aki egy térdcsapkodós vígjátékot keres, az most csalódni fog, mert a címke ellenére A cipőbűvölő egyáltalán nem az, vagy csak a cikk írójának nincs humorérzéke. Pozitívum, hogy Adam Sandler végre kilép a megszokott környezetéből, alakítása viszont könnyen feledhető.

A cipőbűvölő nagy lehetősége megtekinthető a TV GO kínálatában

ADAM SANDLER VÍGJÁTÉKOK A TV GO-N:

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: rpzone.com, nypost.com

Filmek Neked!

A cipőbűvölő

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2014)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)