Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 714. - Ünnepeljük a nagy természetfilmest, csúsznak a Disney produkciói

  • TV GO
  • 2019. 05. 08., 09:18
  • Zacc nélkül

A legfrissebb pletykák, sztorik és információk a sztárok, filmek és sorozatok világából - hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni, szigorúan zacc nélkül.

A Disney kicsit kavart a dátumokon

Mikor kiderült, hogy a Disney megszerzi a 20th Century Fox-ot, már várható volt, hogy lesznek változások, és ez nem váratott magára sokat. Most nem fogjuk mind a harmincnál is több filmnek a dátumát felsorolni, mert ezt már megtették helyettünk a Collider írói, szóval mi csak az érdekesebbeket emeljük ki. A Disney például bejelentett egy új Star Wars filmet 2022. decemberére, egyelőre még cím nélkül. Nem keverendő a 2019. decemberében érkező The Rise of Skywalkerrel. Másik fontos hír, hogy az Avatar-rajongóknak, már ha vannak még ilyenek, jóval többet kell várniuk a folytatásra, mint gondolták, mivel a stúdió az Avatar 2-őt eltolta egészen 2021. Legvégére, ami azt jelenti, hogy a magas, kék űrlények története tizenkét év után fog folytatódni, ha addig nem tolódik tovább a dátum, persze. Ez persze a többi részt is érinti, így az Avatar 3 nem várható előbb, mint 2023 decembere, és az Avatar 4 pedig 2025-ig csúszott így hátra. És elméletben lesz ötödik rész is, de azért várjuk ki a végét – pun intended. A harmadik fontos dátum szintén 2021-hez kötődik, mivel oda egy még cím nélküli Indiana Jones film is bekerült. És hogy kicsit kitérjünk arra is, hogy mi az, ami biztosan nem lesz: a Disney végleg dobta a Gambit film ötletét, pedig már Channing Tatumot is befűzték rá, meg volt neki egy 2020-as dátuma is. A részletes listáért kattintsatok IDE.

via GIPHY

Érkezett egy beharangozó a Legion harmadik évadához

Az FX sorozatát talán kevesen ismerik, de legalábbis kevesebben, mint az általunk is nagyra értékelt sárkányos Dallast, de ettől függetlenül töretlenül hasít. Vagyis hasított, mert a harmadik évad egyben az utolsó is lesz. Aki szereti a kissé fura, némileg acidos utazásokkal megfűszerezett, de nem bántóan zavaros sorozatokat, az mindenképpen adjon egy esélyt a Legionnek, mert nem fog vele hibázni. Ha valaki csak simán szereti az X-Men világát, akkor meg azért pótolja be a sorozatot, mert itt aztán olyan információ morzsákat is megtudhat erről a világról, ami a mainstream filmekből kimaradtak, és feltehetően továbbra is kifognak.

93 éves lett Sir David Attenborough

A természetfilmezés leghíresebb televíziós alakja 1957 óta készít természetfilmeket és sorozatokat a BBC megbízásából. Leghíresebb munkái közé tartozik az Élet című sorozat, amiben a földi élővilágról tanított. Munkájának és missziójának jelentőségét maga a királynő is elismerte azzal, hogy 1985-ben lovaggá ütötte. 2005 nyarán megkapta az Order of Merit kitüntetést is. A díjat azok kapják, akik kiemelkedő tetteket hajtottak végre a művészetek vagy a tudományok területén. Attenborough többször is szót emelt az emberiség lassú "öngyilkosságának" ügyében - reméljük üzenete előbb vagy utóbb, de célba ér.

Foto: Europress / Keystone / Staff - Getty images

További filmes híreket itt találsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Gareth Cattermole - Getty images

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)