Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 715. - Rambo utolsó dobására készül

  • TV GO
  • 2019. 05. 09., 09:36
  • Zacc nélkül

A legfrissebb pletykák, sztorik és információk a sztárok, filmek és sorozatok világából - hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni, szigorúan zacc nélkül.

Rambo utolsó nagy dobása

A szerencsések már hamarosan láthatják az új Rambo-film első képkockáit. Sylvester Stallone május 24-én, a tiszteletére rendezendő díszvetítésen tárja a kíváncsi szemek elé készülő filmjét.
Ez lesz az ötödik és egyben záró epizódja a szériának, ami az Utolsó vér címre hallgat.
A díszvetítés keretén belül Stallone karrierjéről készült összeállítással ünneplik a sztárt a fesztiválpalotában. Az első Rambó-film felújított változatát, az Első vért-t is műsorra tűzték, aminek egyébként a producere a nem rég elhunyt Andy Vajna volt, de előtte vászonra kerülnek az új epizód részletei egy kis kedvcsináló gyanánt.
Stallone munkásságán kívül több magyar film is fel fog tűnni a fesztiválon. Többek között Bacsó Pétertől A tanú is vetítésre kerül a Cannes Classics-program keretein belül. Ezen kívül egy magyar vizsgafilm is meghívást kapott. Nevezetesen Moldovai Katalin Ahogy eddig című diplomafilmje.

Végtelen nosztalgia egy kis női főszereplővel fűszerezve

A nyolcvanas éveken való merengés kezd kifutni Hollywoodban, tehát logikus lépés, hogy most a kilencvenes éveket kell megcélozni. Természetesen mai fejjel nem lehet csak úgy neki menni egy durván macsó évtizednek. Így tehát a készülő Függő játszma reboot már női főszereplővel készül. Ja, az a film, amiben valamikor 1993 derekán Sylvester Stallone lógott több száz méter magasban kvázi félmeztelenül a háttérben pedig hófödte hegycsúcsok voltak, míg a szem ellátott. Persze nem jó kedvében, hanem egy tragikus hőst eljátszva, aki pont a közepébe keveredett egy igazán nagy értékű rablás utóéletének. Nem mintha, ne hinnénk el, hogy egy nő is képes lenne mindenre, amire Stallone volt, csak értelmét nem látjuk egy ilyen filmnek 2019-ben. A függő játszma ugyanis már 1993-ban is leginkább butácska volt, és azóta csak még egyértelműbben közepszerűnek tűnik. Ettől függetlenül simán elhisszük, hogy Ana Lily Amirpour megbirkózik a feladattal, és valami egészen újszerűt rak le az asztalra, végülis ki tudja. Az mondjuk elég beszédes, hogy a női főszerepre még tipp sincs, de Jason Momoa már elég biztosan benne lesz egy cameo erejéig.

Felsorakozott a Golden Company

Már csak két rész van hátra a Trónok harcából, és a feszültség csak fokozódik, főleg az utolsó, negyedik rész eseményei után – direkt próbálunk nem spoilerezni, aki le van maradva az meg olvassa a Trónok harca sorozatunkat. Szóval a felek felsorakoztak, egyik oldalon Cersei és a Goldan Company zsoldosai, a másikon pedig már megint Jon Snow és Dany megtépázott serege. Hogyan lesz ebből happy ending? Feltehetően sehogy, de ez kicsit elvárás is. A következő epizód megérkezéséig pedig nézegessetek belőle képeket az HBO jóvoltából, IDE KATTINTVA.

Hová tűnt Katherine Langford karaktere?

Rengeteg kérdéssel bombázzák a Russo testvéreket a rajongók a Végjáték bemutatója óta. A hihetetlen népszerűségnek örvendő film már átlépte a kétmilliárd dolláros bevételt is és sorban döntögeti a rekordokat.
A sok kérdés mellett most ismét választ kaphattunk egyre. Sok hír szólt arról, hogy a 13 okom volt című sorozat sztárja fel fog tűnni a Végjátékban, de végül elmaradt a szereplése.
Sokan értetlenül álltak a dolog előtt, míg a Russo testvérek ezt is megmagyarázták.
A történet szerint Tony Stark felnőtt lányát játszotta volna. A jelentet felvették, de végül a rendezők hosszas gondolkodás után úgy döntöttek, hogy mégsem kerül bele. Tony csettintése után a lélekvilágba pottyant volna, ahol találkozik lánya felnőtt alakjával. Ez azonban a tesztközönségnek nem tetszett, illetve többen nagyon zavarosnak ítélték meg, így végezetül az egész szál kikerült a filmből. Kíváncsian várjuk, hogy bármilyen formában lehet-e majd látni ezt a jelentet vagy soha nem tudjuk meg hogyan alakította volna Katherine Langford a Stark utódot.

További filmes híreket itt találsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)