Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Most éppen a Hold nyírhatja ki az emberiséget

  • TV GO
  • 2019. 05. 10., 07:45
  • Sci-Fi

"Sajtból gyúrt" kísérőnk még soha se fenyegetett ennyire: 380.000 kilométerre olálkodik a Halál.

Roland Emmerich csodálatos szakember, aki nem fél túlzásokba esni, ha katasztrófákról van szó. Neki köszönhetjük például a Függetlenség napját és a 2012-t, de nevéhez fűződik még a Holnapután, és kicsit a Godzilla is.

via GIPHY

A német szakember projektjén keresztül most egy újabb kozmikus fenyegetéssel kell szembenéznie a 9 milliárd ember bolygójának.

via GIPHY

A Függetlenség napja 2. részében előkúszó anyaűrhajó a maga kecsességével szedheti a sátorfáját, hogy egy nem kisebb rosszfiúnak, mint a Holdnak adja át a helyét.

via GIPHY

A Moonfallban egy titokzatos eredetű kozmikus (?) erő kibillenti a Holdat annak egyensúlyából, és ettől kínzó gravitációs hullámok sanyargatják a Földet. A napot megmentendő egy űrexpedíció indul a világ megmentésének érdekében, hátha. A 2016 óta formálódó produkciónak egyelőre még nincs forgalmazója.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / NASA - Getty images

Kategóriák: Sci-Fi

Filmek Neked!

2012

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai akciófilm (2009)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)